Prodavačica iz parfimerija shvatila kad muževi kupuju poklon ljubavnicama, a evo kako zna: 1 detalj ostavlja bez teksta

Prodavačica Šenon Hil otkrila je tajnu muškaraca koju bi trebalo da saznaju sve žene, jer upravo vaš suprug možda kupuje poklon za ljubavnicu...

Ljubav
20:01h
Prodavačica iz parfimerija shvatila kad muževi kupuju poklon ljubavnicama, a evo kako zna: 1 detalj ostavlja bez teksta
Foto: Printscreen TikTok - shannonhillnews

Šenon Hil je radila godinama u luksuznoj Šanel prodavnici, gde su često muškarci kupovali poklone svojim lepšim polovinama. Međutim, prodavačica je posle mnogo iskustva i rada sa ljudima umela da prepozna kada čovek kupuje neki znak pažnje i to ne za suprugu, već za ljubavnicu.

Zbog njenih virtuelnih snimaka na TikToku, postala je veoma popularna na ovoj društvenoj mreži za mlade. Video u kojem je otkrila na koji način je shvatila da njene mušterije varaju supruge pogledalo je na stotine hiljada ljudi.

Naime, radila je na otmenom pultu u ekskluzivnom lokalu, te je služivala dobar deo muškaraca koji su kupovali božićne poklone. Ističe da su obično uzumali proizvode za negu kože, ruževe i parfem za svoje žene.

Sa druge strane, određena gospoda je uzimala dodatne poklone za koje su molili da se posebno upakuju.

- Kupili bi svojoj ženi njen omiljeni parfem, sve bi lepo upakovali i onda bi kupili isti miris svojoj ljubavnici. Jer pogodite šta – nisu hteli da napuste kuću svoje ljubavnice mirišući na drugu ženu - priča Šenon.

Naglašava da su jedan miris gotovo svi muškarci birali za ljubavnice.

- Uvek, uvek isti parfem. Bio je to Coco Mademoiselle. Nikad nije bio Šanel No 5 jer ljudi dolaze i kupuju to za svoju mamu. Nikada nije bio ni parfem Chance. Uvek je bio Coco Mademoiselle - posebno je podvukla.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs