Ima 78, u punoj snazi je zgrabila 40 godina mlađeg i poljubila ga pred svima: Samo on je uspeo da je zavede na šok način

Muzička legenda Šer, u vezi je sa 40 godina mlađim Aleksanderom, koji je njena najveća podrška.

Ljubav
10:06h Autor:
Ima 78, u punoj snazi je zgrabila 40 godina mlađeg i poljubila ga pred svima: Samo on je uspeo da je zavede na šok način
Foto: / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Šer se zajedno pojavila sa svojim dečkom Aleksanderom Edvardsom na amfAR gala večeri, gde su pozirali za kamere, a u jednom trenutku se toliko ljubili da je kamermanima bilo teško da gledaju.

Ona je učestvovala na dobrotvornom događaju, koji je usmeren ka istraživanju, lečenju i sprečavanju side. Njena uloga bila je da peva i zabavlja publiku tokom događaja.

Legendarna izvođačica, 78, nosila je blistavo odelo slično onome koje je nosila pre 35 godina za svoj hit iz 1989. godine, "If I Could Turn Back Time" na godišnjoj amfAR gali na Kap d'Antibu u Francuskoj u četvrtak.

Šer
foto: Pool Photo Events 03/IPA / Sipa Press / Profimedia

Ranije uveče, Šer je izašla na crveni tepih sa svojim izabranikom Aleksandrom Edvardsom (38) u haljini do poda. Par, koji ima 40 godina razlike u godinama, držao se za ruke i ljubio na crvenom tepihu.

Pozirala je i sa dugogodišnjom prijateljicom Demi Mur, koja je kasnije predstavila Šerin nastup na svečanosti.

Šer
foto: Gigi Iorio / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Aleksander Edvards je muzički direktor i deli sina sa Amber Rouz.

Edvards i Šer su se prvi put sreli na Nedelji mode u Parizu u septembru 2022. Iako tada nisu bili zajedno, dobitnica Gremija pozirala je za fotografije sa Edvardsovim prijateljem Tajgom.

U septembru 2023. Edvards i Šer su izašli na istoj nedelji mode kao zvanični par. Sedeli su zajedno u prvom redu na Balma reviji ženske odeće za proleće/leto 2024.

Šer je u jednom razgovoru rekla šta je navelo da se zaljubi u 40 godina mlađeg muzičkog producenta. Ona je rekla

Aleksander Edvards
foto: LAGOSSIPTV / The Daily Stardust / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

"Otišla sam u Švajcarsku, a on mi je poslao poruku. Rekao je: "Gde ćeš? Rekla sam, idem u Švajcarsku, malo sam umorna. A onda mi je napisao: 'Pa, odmori se dušooo.' I otišla sam razmišljajući, on me ne poznaje dovoljno da stavi tri slova", rekla je pevačica. "Bila sam pomalo ljuta. A onda je samo počeo da mi šalje poruke."

Nastavila je: "Rekla sam svojim prijateljima, nemojte se zaljubljivati u mlađeg muškarca, prestari smo i nemojte se nikada zaljubljivati putem teksta. Eto, ode mast u propast."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs