Muž je pokupio sve iz kuće i ostavio me u 8. mesecu trudnoće: Kad sam saznala razlog, zanemela sam od šoka

Ispovest žene koju je muž ostavio u trudnoći krije neverovatne detalje.

Ljubav
Muž je pokupio sve iz kuće i ostavio me u 8. mesecu trudnoće: Kad sam saznala razlog, zanemela sam od šoka
Foto: Shutterstock

Održavanje transparentnosti u vezi je ključno; čuvanje tajni može dovesti do dugotrajne štete, što često rezultira trajnim gubitkom poverenja. Ipak, ponekad, empatija i jasna komunikacija mogu dovesti do razrešenja, na kraju jačajući vezu između dve osobe.

Nedavno je jednu ženu potresao iznenadni nestanak njenog muža, da bi kasnije otkrila uznemirujuću istinu o njemu.

"Po povratku kući nakon dvodnevnog poslovnog puta, čekala sam na aerodromu muža, koji je trebao da dođe po mene. Pošto se nije pojavio, pomislila sam da je zadremao i krenula sam kući taksijem. Kada sam stigla kući, mog muža nigde nije bilo. Nešto od njegove odeće je nestalo iz ormara, dok je sve ostalo u kući bilo na svom mestu, uključujući i njegov auto.

žena, Devojka
foto: Shutterstock

Zbunjena, pokušala sam da ga pozovem, ali nije mi se javljao. Bila sam zabrinuta i kontaktirala policiju, a oni ništa nisu mogli da urade budući da je njegova odeća koja je nedostajala, sugerisala na to da je dobrovoljno otišao.

Inače, ja sam u 8. mesecu trudnoće i iz nekog razloga, moj muž je postao pomalo rezervisan i povučen otkad smo saznali za trudnoću. Međutim, nikad nisam pomislila da će nas napusititi, jer to nije ličilo na njega.

U protekla dva dana, pokušala sam sve što sam mogla da dođem do njega, ali bezuspešno. Jedno jutro mi je zazvonio telefon, a kada sam se javila, začula sam ženski glas. "Zovem te bez Davidovog znanja. Znam gde je tvoj muž, ne brini za njega, on je zdrav i prav", rekla je. Pitala sam sa kim razgovaram, a ona je drhtavim glasom rekla: "Teško mi je da kažem, ali uradiću to zbog tvog muža. Postoji nešto kritično što treba da znaš".

Zatim je nastavila da otkriva dugo čuvanu tajnu koju je moj muž krio od mene. Žena koja me je zvala bila je njegova bivša devojka. Bili su u vezi četiri godine pre nego što smo se on i ja upoznali. Tokom njihove veze, ona je zatrudnela i rodila mu sina. Planirali su da se venčaju, ali sprečuila ih je tragedija. Naime, njegova devojka je imala saobraćajnu nezgodu u kojoj je poginuo njihov devetomesečni sin. Moj muž je smatrao da je ona odgovorna za smrt njihovog sina, te ju je zbog toga napustio.

Moj muž je zapravo otišao kod svoje bivše, kako bi otišao na grob svog sina pre nego što počne novi život. Dok sam ja razgovarala sa njom, moj muž je bio na groblju svog sina.

Trenutno sam u stanju šoka, ne znam šta da radim. Zašto je sve ovo držao u tajnosti? Zašto je otišao bez objašnjenja, ostavljajući me da se osećam potpuno izgubljeno? Ne znam ni da li će da se vrati".

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs