SESTRI DADE POLUMENTE JE PARALIZOVANO 60 % MOZGA SAMO ZBOG JEDNE STVARI: Pevač ne može da se pomiri sa tim

Naš poznati pevač otkrio je detalje iz privatnog života koji su mnoge rasužili

Vip priča
10:11h Autor:
SESTRI DADE POLUMENTE JE PARALIZOVANO 60 % MOZGA SAMO ZBOG JEDNE STVARI: Pevač ne može da se pomiri sa tim
Foto: Printscreen Instagram / dadopolumentaofficial

Popularni pevač Dado Polumenta retko kada o svom privatnom životu govori u javnosti. Ipak, nedavno je otvorio dušu i kroz suze ispričao priču koji znaju samo njemu bliski ljudi.

Emotivna ispovest o rođenoj sestri i njenoj bolesti zaprepastila je Srbiju. Pevač nije mogao da zaustavi suze dok je objašnjavao kakav je bio sled okolnosti koje su dovele do toga da njegova sestra postane potpuno zavisna od roditelja i njega, piše Glossy.

Pevač je otkrio kako se divi svojim roditeljima i kako je ponosan što ni jednog trenutka nisu posustali.

Pevač je objasnio da je njegovoj sestri kada je imala samo tri meseca data pogrešna injekcija zbog čega joj je paralizovano šezdeset posto mozga, Dado je, kaže, naučio mnogo toga.

- Dajana je sestra moja koja je rođena kao i svaka druga beba, kao normalno dete. Sa tri meseca je imala unutrašnju temperaturu 42 kada su joj doktori dali pogrešnu injekciju i paralizovali su joj šezdeset posto mozgda. Od tog momenta su počeli godinama da otkazuju funkcije i mišići - rekao je Dado koji nije mogao da sakrije suze.

- Zadnjih, pa eto da kažem, trideset godina je ona u kolicima. Ne postoje reči kojima bih mogao da opišem tu bol i patnju, ne moju koliko od mojih roditelja i kroz šta je ona prošla. Jako je teško stvarno pričati o ovim stvarima i nikada nisam imao priliku da pričam o tome - kroz jecaje je rekao Dado i dodao:

- Ali, mogu reći samo da sam od nje mnogo naučio o životu o ljudima o toj čistoći, definitivno.

- Hvala dragom Bogu na takvim roditeljima, definitivno to kolika je težina sa druge strane je velika blagodat data od Boga da bi znali da cenimo zaista svaki korak, svaki gutljaj vode koji čovek može da uzme sam, da nisi zavistan ni od koga - rekao je iskreno Dado Polumenta.

Dado se osvrnuo i na svoje roditelji i sa svima podelio šta zaista misli o njima.

- Mnogo su nam pomogli u životu generalno, kada to kažem mislim na nas, na njihovu decu, ali i na suprugu moju, moju decu. U životu imati takve ljude kao primer zaista je velika blagodat, kako moje tako i od supruge roditelje, to je opet eto kažem, verujem u dobro i uvek mi se dobro i vrati, tako i živim, tako sam i vaspitan - rekao je.

On je takođe priznao da je to jedan veliki hendikep za čitavu porodicu, kada je neko bolestan, onda su svima ograničena kretanja, ne planira se ništa kao kad to nije slučaj. Nema jednostavnog letovanja ni zimovanja jer je cela porodica vezana za neke određene lokacije.

- Oni guraju i nose i svaka im čast. Moj otac ima 69, sada će 70 godina, on je kada ga vidite kao da ima 40. Neverovatno kakvu snagu i energiju nosi i on i moja majka. Majku ću uvek pamtiti po osmehu, a oca po toj nekoj jačini - iskreno je kroz suze ispričao Dado i nastavio:

- Ta borba je meni fascinantna, kada znate da nekome ne možete da pomognete, kada znate da će tako da živi, jer Dajana je zavisna od njih bukvalo za svaki momenat svog života.

Pevač je otkrio i da nema klinike gde je nisu vodili. Lekari se čude kako izdržavaju, kako se ona bori. Za njega na svetu nema većih ljudi, nema većih boraca, oni su mu sve.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs