transformacija

IMALI SU PREKO 110 KG, A ONDA SU ZAJEDNO USPELI DA SKINU 85: Uradili su jednu stvar i doživeli revolucionarnu promenu

Par iz Engleske skinuo je zajedno 85 kilograma, nakon što su počeli da praktikuju drugačiji stil života.

Fitnes & Nutricija
Autor:
IMALI SU PREKO 110 KG, A ONDA SU ZAJEDNO USPELI DA SKINU 85: Uradili su jednu stvar i doživeli revolucionarnu promenu
Par iz Engleske skinuo je zajedno 85 kilograma, Foto: Printscreen Instagram/florallifestyle_sw

Ljubavni par iz Engleske dugo je imao problem sa viškom kilograma. Naime, nakon što su se upoznali i zavoleli na fakultetu, prepustili su se hedonizmu i počeli nekontrolisano da jedu.

Prejedanje je rezultiralo viškom kilograma. Njihova ishrana svodila se na nezdrave namirnice poput grickalica, visokokaloričnih poslastica, peciva i pica. Ubrzo su shvatili da su u ozbiljnom problemu, te su rešili da naprave promenu.

Džes je shvatila da ima 110 kilograma, dok je Nik imao 135. Prvi korak ka promeni bio je priključenje jednoj grupi za mršavljenje, dok su nezdravu hranu zamenili zdravim obrocima. Njih dvoje uspeli su u roku od dve godine da naprave drastičnu promenu.

"Nik i ja smo se upoznali na univerzitetu, kada smo ušli u svet prejedanja", rekla je Džes i dodala:

"Nije iznenađenje da su nas ljudi gledali sa čuđenjem kad bi videli sve ono što smo naručili, jer bismo udvostručili sve - čak i pomfrit".

Osim ishrane, par je svoj život uključio i fizičku aktivnost. Naime, Nik se vratio ragbiju, što je dodatno doprinelo procesu mršavljenja.

"Osećam se ponosno na ono što smo uradili", rekla je Džes.

Nik je dodao: "Izgubio sam još 10 kilograma otkrivši da je ovo moja najkomfornija i najodrživija težina. Rešili smo problem sa hranom i fokusirali se isključivo na svoju ishranu. Do sada smo došli bez vežbanja do željenih rezultata, samo zahvaljujući promenom hrane i zdravim namirnicama".

Nakon što su smršali, samopouzdanje je počelo da im se vraća. Nik sada ima 90 kilograma, a Džes 70 kg. Dakle, ukupno su smršali 85 kilograma.

"Svake nedelje smo išle zajedno u sve grupe i podržavali se međusobno. Dozvoljeno nam je da imamo poslastice na dijeti i nikada nismo naterali drugu osobu da se oseća krivom zbog uživanja u nečemu, jer je to želela. Nikada nismo osuđivali jedno drugog i zato smo zajedno i uspeli u ovome", rekla je Džes.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs