"MOGU MAMA DA MU BUDEM, ALI..." Hrvatski Zoro voli starije žene, pa završio u zagrljaju 40-godišnje bivše manekenke

Bivša manekenka, 40-godišnja Ivančica Pahor na TikToku je objavila fotografiju na kojoj pozira s Joškom Gvardiolom.

Celebrities
15:48h Autor:
"MOGU MAMA DA MU BUDEM, ALI..." Hrvatski Zoro voli starije žene, pa završio u zagrljaju 40-godišnje bivše manekenke
Hrvatski fudbaler sa maskom završio u zagrljaju starije manekenke, Foto: GABRIEL BOUYS / AFP / Profimedia

Hrvatski reprezentativac Joško Gvardiol tokom Svetskog prvenstva u fudbalu je uspeo je da privuče veliku pažnju na sebe, a ostao je upamćen po masci za lice koju je nosio tokom svake utakmice.

Posebno je uspeo da privuče pažnju ženskog dela publike, a postao je jedan od najpoželjnijih mladih neženja – neke bi se udale za njega, druge čak nude svoje ćerke.

Joško Gvardiol Pruvukao je veliku pažnju na SP
Joško Gvardiol Pruvukao je veliku pažnju na SPfoto: Michael Zemanek / Shutterstock Editorial / Profimedia

Od povratka iz Katara, Joško se našao u centru pažnje te se pomno prati svaki njegov korak kako bi se saznalo da li je neka uspela da osvoji njegovo srce, pa tako mnogima nije promakao njegov odlazak u jedan zagrebački klub i to zahvaljujući bivšoj manekenki.

Naime, nekadašnja manekenka, 40-godišnja Ivančica Pahor na TikToku je objavila fotografiju na kojoj pozira s Joškom. U pozadini je svirala pesma “Dajem ti srce” pevačice Doris Dragović, dok je u komentarima Pahor ostavila intrigantnu poruku.

"Mogu da mu budem mama, ali imam zgodnu ćerku", poručila je Ivančica na TikToku.

Video je prikupio više od devet hiljada lajkova, a podeljen je na desetine puta.

"Gde ga svi nađu, a ja ne", "Gotovo je", "Ode Joško", "Joško, ova je za tebe, potpisujem, kakva ćerka", samo su neki od komentara ispod objave.

Mnogi su se prietili i onoga kako je Gvardiol opisao sebi poželjnu ženu, kada je istakao da voli plave oči, dok mu boja kose nije toliko bitna, a već je uveliko poznato da su mu izuzetni privlačne starije žene.

"Starija s plavim očima”, napisao je jedan korisnik TikToka ispod videa, aludirajući upravo na njegove nedavne izjave, a fotografije lepe Ivančice pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

1 / 5 Foto: Printscreen/instagram
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs