preferira starije žene

HRVATSKI ZORO VOLI ŽENE 30 GODINA STARIJE OD NJEGA: Slavnoj pevačici poslao je PONUDU koja se "NE ODBIJA"

Hrvatski fudbaler Joško Gvardiol pažnju je privukao maskom koju nosi, a otkrio je i da voli starije žene.

Celebrities
10:31h Autor:
HRVATSKI ZORO VOLI ŽENE 30 GODINA STARIJE OD NJEGA: Slavnoj pevačici poslao je PONUDU koja se "NE ODBIJA"
Joško Gvardiol, Foto: Mike Egerton / PA Images / Profimedia

Joško Gvardiol važi za jednog od najplaćenijih hrvatskih fudbalera, a veliku pažnju na Svetskom prvenstvu privukao je maskom koju nosi preko lica. Zbog toga je dobio i najviše nadimaka, od kojih se jedan posebno istakao - Zoro!

Inače, Gvardiol je sa svojih 20 godina veoma uspešan, a trenutno nastupa za bundesligaša Lajpcig. Njegov šarm nemoguće je ne primetiti na konferencijama, a pripadnice lepšeg pola lude su za njim.

Fudbaler je nedavno gostovao u HRT-ovoj emisiji "Knjaz kod Vatrenih", gde je pričao o mnogim temama, kao i o ljubavnom životu.

"Nisam u vezi, sam živim, i koliko god nekad treba mir, nekad osetim i tu samoću, depresiju, nedostaje mi porodica", rekao je on.

Joško Gvardiol
Joško Gvardiolfoto: Michael Zemanek / Shutterstock Editorial / Profimedia

Budući da mu devojke same prilaze, želeći da ostvare dublji kontakt sa njim, fudbaler i ne mora toliko da se trudi da ih osvoji.

"Joj, prošli put na okupljanju reprezentacije jedna mi je devojka prišla i dala papirić na kojem je bio njen Instagram profil", rekao je on i dodao koje kriterijume treba da ispuni buduća gospođa Gvardiol - "Kakva cura mora biti? Boja kose nije važna, ali volim plave oči. I da bude niža od mene, da barem u nečemu budem glava porodice!", rekao je on.

Ono što je posebno odjeknulo u javnosti, jeste njegova lista najlepših žena na svetu. Naime, fudbaler je istakao da su mu najlepše žene Anđelina Džoli, Šakira, dok je na prvom mestu Džej Lo.

Na pitanje da li voli starije žene, on je iskreno otkrio da voli, te da je u tom fazonu - "Malo starije, da, da, 30 godina starije."

Takođe, pokazao je veliku hrabrost, otišao je korak dalje i otvoreno pozvao Džej Lo da mu se javi na Instagramu.

U prilog njegovoj tvrdnji da voli starije ide i činjenica da se šuškalo o njegovoj navodnoj vezi sa 13 godina starijom starijom folk pevačicom Oliverom Matijević iz Zadra, koja je učestvovala u rijaliti šouu "Gospodin Savršeni", što je ona potom demantovala.

Zbog čega Joško nosi masku?

Maska koju nosi preko lica učinila ga je jedinstvenim, međutim, razlog zbog kojeg je nosi je nezgodna koju je nedavno imao. Naime, na nedavnoj utakmici, sudario se sa saigračem glavom i slomio nos, dok mu je i oko pretrpelo posledice.

Joško Gvardiol
Joško Gvardiolfoto: GABRIEL BOUYS / AFP / Profimedia

Budući da se nezgoda odigrala pred sam odlazak u Katar, doktori su doneli odluku da Joško može da igra, ali pod uslovom da nosi zaštitnu masku, koja je posebno prilagođena njegovom licu.

Zbog maske je postao zanimljiv publici, a sam fudbaler se našalio i izjavio da mu maska donosi sreću, te da "razmišlja" da je nosi i u budućnosti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs