Bizarno

VAZI ZA NAJČUDNIJEG GLUMCA U HOLIVUDU, NE ZNA SE KOJI MU JE POSTUPAK BIZARNIJI: Sad je definitivno prevazišao sam sebe

Američki glumac, režiser i producent Nikolas Kim Kopola, poznatiji kao Nikolas Kejdž, bio je ubeđen da je vanzemaljac!

Celebrities
18:48h Autor:
VAZI ZA NAJČUDNIJEG GLUMCA U HOLIVUDU, NE ZNA SE KOJI MU JE POSTUPAK BIZARNIJI: Sad je definitivno prevazišao sam sebe
Zašto Nikolas Kejdž važi za najčudnijeg glumca u Holivudu?, Foto: Profimedia

Nikolas Kejdž bio je ubeđen da je vanzemaljac, a za magazin "Rampstyle", kako piše Daily Mail, otkrio je još mnogo bizarnih detalja iz svog života.

Bio sam siguran da sam sa druge planete!“

Nikolas Kejdž je kazao da je kao dete bio uveren da je „vanzemaljac“ i da je bio „šokiran“ kada je na pregledu kod lekara posle mnogo godina otkrio da ima „normalne organe i skelet“, kao i svi ostali.

Govoreći za Rampstyle, 58-godišnji glumac se posebno osvrnuo na svoje čudno detinjstvo, priznajući da je imao velikih problema kad su odnosi sa drugim ljudima u pitanju jer je bio „društveno nezgodan“.

Nikolas Kejdž
foto: Profimedia

„Moj otac, Augusto Kopola, mi je rekao da se oseća tako da mora da mi se predstavi jer sam vanzemaljac. Verovao sam da sam sa druge planete.“

Nikolas Kejdž je opisao i kako ga je njegova društvena nespretnost inspirisala da postane glumac.

Imao sam poteškoća da se povežem sa drugim ljudima. Kada sam video Dejvida Bouvija u filmu 'Čovek koji je pao na zemlju' , shvatio sam da moram nešto da uradim. Tako sam postao glumac.“

Nikolas Kejdž
foto: Porfimedia

Oskarovac je tokom godina dospeo na mnoge naslovne strane zbog ekscentričnih ispada i priča o svom životu, a ne samo zbog glume koja mu je donela najprestižnije priznanje, Oskara za najbolju mušku ulogu u filmu ’Napuštajući Las vegas’ 1995. godine.

Za časopis Parade je, recimo, 2009. godine otkrio da ga je uhodio mimičar dok je snimao film ’Izvođenje mrtvih’.

„Spadao je, manje – više, u kategoriju lovaca koji se prikradaju. Tih, ali možda smrtonosan! Nekako bi se ovaj mimičar pojavio na setu i pored obezbeđenja. Konačno, producenti su nešto preduzeli i od tada ga više nisam viđao. To je definitivno bilo uznemirujuće iskustvo.“

Takođe, glumac omiljen širom planete govorio je o „invaziji na svoj dom“ koju je doživeo dok je promovisao svoj film ’Prestup’ 2011. godine na Međunarodnom filmskom festivalu u Torontu.

1 / 10 Foto: Porfimedia

„Bilo je dva ujutru. U to vreme sam živeo u okrugu Orindž (u jugozapadnom delu Kalifornije) i spavao sam sa svojom ženom. Moj dvogodišnjak je u to vreme bio u drugoj sobi. Otvorio sam oči i tu je bio goli muškarac u mojoj kožnoj jakni i jeo ispred mog kreveta. Znam da zvuči smešno, ali i to je bilo užasno.“

Nikolas Kejdž je poznat i po nizu zaista bizarnih kupovina. Postao je vlasnik albino kobre, vrane, egzotičnih umetničkih dela, navodno uklete vile, ali i ukradene lobanje tiranosaurusa od 276.000 dolara koju je potom morao da vrati.

Takođe, Kejdž je kupio zemljište na groblju u Nju Orleansu 2010. godine kako bi izgradio piramidalni mauzolej visok 2,75 metara koji bi bio njegovo poslednje počivalište.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs