šok!

NIKO NE MOŽE DA VERUJE DA JE ON SIN OVE HOLIVUDSKE ZVEZDETINE: Kad se pojavi sve uplaši, prava je atrakcija zbog izgleda

Najstariji sin Nikolasa Kejdža izgleda potpuno drugačije od slavnog oca, ali im je izgleda slabost ka ženama zajednička...

Celebrities
18:27h Autor:
NIKO NE MOŽE DA VERUJE DA JE ON SIN OVE HOLIVUDSKE ZVEZDETINE: Kad se pojavi sve uplaši, prava je atrakcija zbog izgleda
Kako izgleda najstariji sin Nikolasa Kejdža?, Foto: Profimedia

Veston Kejdž Kopola (31), inače muzičar i glumac, čini se da je poznatiji kao sin holivudske zvezde Nikolasa Kejdža. Svojim neobičnim izgledom i te kako privlači pažnju, a iako se retko pojavljuje u javnosti, ovoga puta su ga uhvatili paparci u centru Los Anđelesa, a društvo mu je pravila jedna nepoznata dama.

Veston Kejdž
foto: Profimedia

Koplola je za provod izabrao veoma zanimljiv autfit - pantalone i cipele sa zmijskim printom i tesnu majicu, dok je oči istakao tamnom šminkom. Naravno, glvni akcenat je bio na dugoj ravnoj kosi koju je pustio da mu pada neobavezno preko ramena.

Veston Kejdž
foto: Profimedia

Ovaj šarmantni muškarac je već pet godina u braku sa preduzetnicom Hilom Kejdž Kopolom, a par ima četvoro dece - ćerke Lusianu i Sorinu i bliznakinje Sajris i Venes. Međutim, Vestonu je pre Hile već stajao dva puta na ludi kamen. Sa Danijel Kedjž je bio u bračnoj zajednici od 2013. do 2016. godine, a sa Niki Vilijams od 2011. do 2012.

On je najstariji sin Nikolasa i glumice Kristine Fulton, a u rodu je i sa legendarnim filmskim rediteljem Fordom Kopolom.

- Otac me je upoznao sa najvažnijim stvarima u glumi. Važnost poruke koje šalje, sve o proučavanju pozadine karaktera i istraživanje. Najbolji glumački savet koji sam dobio je od njega. Rekao mi je koliko je važno koristiti maštu, izraze i glas zajedno da stvarno izrazite želje svog lika - rekao je Veston.

Kopola, osim glume, obožava i mutike, te je bio frontmen dva metal-benda "Eyes of Noctum" i "Arsh Anubis".

-Mogu se raditi stvari koje volite istovremeno. Komponovati, pevati, glumiti, kuvati i sada je otac pun ljubavi. Videti svog sina sa svojim unukom najbliže je osećaju blaženog ispunjenja koji sam ikada imao -naglasio je Nikolas Kejdž 2015. godine, govoreći o svom najstarijem sinu sa velikim ponosom.

Izgleda da je Veston nasledio mnogo toga od slavnog oca, koji takođe živi život po svojim previlima, ne mareći mnogo za komentare javnosti. Tako je početkom septembra dobio treće dete sa partnerkom Rikom Šabata koja je mlađa od njega 30 godina.

1 / 5 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs