SUPRUGA LUKE MODRIĆA NIJE TIPIČNA ŽENA FUDBALERA: Posvetila se porodici i UPRAVLJA NJEGOVOM KARIJEROM iz senke

Luka Modrić već 12 godina je u braku s Vanjom, a o njoj se jako malo zna u javnosti

Celebrities
16:36h Autor:
SUPRUGA LUKE MODRIĆA NIJE TIPIČNA ŽENA FUDBALERA: Posvetila se porodici i UPRAVLJA NJEGOVOM KARIJEROM iz senke
Ko je žena Luke Modrića?, Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Već smo pisali o Domagoju Vidi koji je proglašen za najboljeg frajera hrvatske reprezentacije, a najslavniji i najbolji među njima svakako je Luka Modrić.

Luka retko govori o privatnom životu, a zna se da je već godinama u braku sa ženom svog života, Vanjom. Iako mnogi znaju da par ima troje dece te da se uz njih nikada nisu vezali nikakvi skandali i afere, malo ko uopšte išta zna o Vanji.

Luka Modrić sa suprugom Vanjom
Luka Modrić sa suprugom Vanjom foto: Tiziana FABI / AFP / Profimedia

Vanja Modrić zaista je netipična supruga fidbalera - njen profil na društvenim mrežama namenjen je samo bliskim prijateljima, utakmice svog supruga snima i s njim ih detaljno analizira, a šuška se i da je upravo ona zaslužna za njegove transfere i profesionalne odluke.

Luka je prvi puta video Vanju kada je njoj bilo 25, a njemu 19. Zanosna plavuša privukla mu je pogled kod stadiona Maksimir dok je on igrao za Dinamo, a sve ovo se odigralo u leto 2004. godine.

Ubrzo su uplovili u romansu, pa je ona tada napustila posao i krenula sa njim u Englesku kada je potpisao ugovor sa Totenhemom. Postala je njegov lični agent i glavno je karika iza ogromnog sporazuma sa Real Madridom iz 2012. godine, za koji je Modrić potpisao milionski ugovor.

Za razliku od mnogih supruga i devojaka fudbalera, Vanja živi povučenim životom, daleko od reflektora i scene. Njih dvoje venčali su se u maju 2010. godine u Zagrebu, a kum im je bio saigrač Modrića iz Totenhema Vedran Ćorluka.

Luka Modrić 12 godina je u srećnom braku
Luka Modrić 12 godina je u srećnom braku foto: Printscreen/instagram

Bračni par Modrić ima troje dece - sina Ivana i dve ćerke, Emu i Sofiju. Za razliku od skromne i povučene Vanje, njena majka je od fudbalera Dinama dobila nadimak šefica. Ona je radila u Dinamu i znala sva tadašnja poslovanja, pa su je fudbaleri zvali čim im je trebala neka informacija o premijama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs