OTETI SARADNICI ČUVENOG PEVAČA UOČI KONCERTA U BRAZILU: Policija bespomoćno traga, a niko ne zna gde se nalaze

Scenska ekipa Harija Stajlsa oteta je u Bazilu sa kompletnom opremom, a policija još uvek nije uspela da ih pronađe

Celebrities
15:48h Autor:
OTETI SARADNICI ČUVENOG PEVAČA UOČI KONCERTA U BRAZILU: Policija bespomoćno traga, a niko ne zna gde se nalaze
Oteti saradnici najpopularnijeg pevača, Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Popularni britanski pevač Hari Stajls trebao je da održi koncert sutra uveče u Brazilu, ali nastup je odložen zbog situacije koja se dogodila uoči generalne probe.

Naime, ekipa lokalnih gangstera otela je kamion u kome je bila kompletna scenska ekipa i oprema. Vozač ih je prevozio od Sao Paola do grada Kuritiba i od tada im se gubi svaki trag.

Scensku ekipu harija Stajla oteli su lokalni gangsteri u Brazilu
Scensku ekipu harija Stajla oteli su lokalni gangsteri u Brazilu foto: Image Press Agency/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Lokalna policija se oglasila i saopštila da su trojica naoružanih muškaraca, zaustavili vozilo, a potom su ga oteli sa ekipom i kompletnom opremom za koncert.

Do ovog trenutka još uvek nisu pronađeni, a britanska zvezda još uvek se nije oglasila ovim povodom.

Podsetimo, Hari Stajls trenutno je jedan od najpopularnijih izvođača iz Velike Britanije. Karijeru je započeo kao član dečačkog benda "One Direction" koji je nastavio solo karijeru i od tada osvaja srca miliona.

Oteta ekipa još uvek nije pronađena
Oteta ekipa još uvek nije pronađena foto: Shutterstock

Poslednja dva albuma koja je izdao doživela su planetarnu popularnost, a njegovi hitovi kao što su “As It Was” i “Watermelon Sugar” osvojili su srca preko 100 miliona ljudi, a nedavno se našao na listi najbogatijih Britanaca ispod 30 godina.

Osim muzičke karijere oprobao se i u glumačkim vodama, a glumio je u holivudskim filmovima poput "Don’t Worry Darling" i "Policeman", a pojavljivao se i u reklamama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs