hari stajls

POREDE GA SA MIKOM DŽEGEROM, POSLEDNJIM SKANDALOM ŠOKIRAO SVET: 3 stvari zbog kojih su žene opsednute Harijem Stajlsom

Ko preživi Harrymaniju, pričaće

Vip priča
Autor:
POREDE GA SA MIKOM DŽEGEROM, POSLEDNJIM SKANDALOM ŠOKIRAO SVET: 3 stvari zbog kojih su žene opsednute Harijem Stajlsom
Hari Stajls, Foto: Profimedia

Ako ste uspeli da na društvenim mrežama izbegnete pomamu za ovim mladim britanskim pevačem, imamo samo jedno pitanje. Kako?

Ljudi na internetu, a i oni van njega manično lajkuju, šeruju, slušaju i posesovno gledaju u bivšeg člana dečačkog benda One Direction. Gotovo toliko pomahnitalo da se ponekad zapitamo da li je Instagram postao lični oglasni prostor Harija Stajlsa, u kome jedino on ima pravo da se pojavljuje, mada možda je i sam kriv za to…

Upoređuju ga sa Mikom Džegerom, osvaja žene sa lakoćom, muškarci širom planete ga imitiraju...

Stil

Glavni glumac filma “Don’t Worry Darling” koji videti tek naredne godine, iznova i iznova šokira i privlači pažnju svojim oblačenjem. Svi su objavili vest kada se za jedan modni magazin fotografisao u suknji, svi su objavili vest kada je na jednom nastupu istrčao u ružičastoj bundi i svi su objavili vest kada je na svom Instagram profilu podelio fotografiju u ženskom baletskom kostimu. Ali šta tačno od svih ovih stajlinga mladog Britanca čini toliko neodoljivim, da su različite generacije izgubile razum za njim? Postoje dva odgovora na ovo pitanje, koja su međusobno povezana. Prvi se tiče koncepta toksičnog maskuliniteta i barijera koje ovaj sociološki termin poseduje. Hari ih je sve srušio, do jedne! Onako kako je Deneris spalila čitav grad u seriji “Igra prestola”. Pokazao je da su nalakirani nokti veoma muževni, da suknja nije rezervisana za Škote i devojčice i da to koliki ste muškarac nije određeno budnom, nakitom ili tu-tu suknjicom, već vašim stavom i ličnošću.

Drugi odgovor, na prethodno postavljeno pitanje je taj da je on u modnom smislu zaista osveženje. Navikli smo da već godinama, pa i decenijama na crvenom tepihu ili pak bilo kom javnom pojavljivanju različitih poznatih muškaraca vidimo jedan te isti smoking. Talas svežine koji je Stajls doneo predstavio je pravi raj za oči jer sa njim prvi put smo imali prilike da vidimo koliko je moda zapravo mnogo više od običnog crnog odela.

Harizma

“On je harizmatičan”. Koliko puta ste to čuli za nekog slavnog muškarca? Tri? Pet? Naravno, na spisku harizmatičnih možemo dodati još ponekog, ali niko nije kao Hati. Jedan od razloga zbog kojeg ga upoređuju sa Mik Džegerom je upravo ta harzima koju poseduje. Svi znamo legendu da je Mik spavao sa gotovo hiljadu žena i potencijalno se pitamo kako je to moguće. Ali izgleda da je Hari krenuo i kada je to pitanju, njegovim stopama.

Muzika

Na kraju, kao najbitniji atribut ne smemo zaboraviti Harijevu provobitnu profesiju - pevanje. Karijeru je započeo kao član dečačkog benda koji je nastavio solo karijeru i od tada osvaja srca miliona. Stari američki recept za uspeh. Setimo se samo Backstreet boysa i NYSNC. Poslednja dva albuma koja je izdao doživela su planetarnu popularnost, a njegovi hitovi kao što su “As It Was” i “Watermelon Sugar” osvojili su srca preko 100 miliona ljudi.

Još kao dečak iz One Direction-a svojim glasom, ali i dečačkim šarmom privlačio je pažnju i dovodio tinejdžerke do transa. Iako muziku “vara” sa glumom u poslednje vreme, nedavno je objavio da kreće na novu turneju, a svi vatreni fanovi i oni koji su željni da budu u njegovom prisustvu nadajući se da će ih opiti njegova energija danima refrešuju stranice u želji da ugrabe karte za koncert u najbližem gradu.

Poslednja vest koja se vezuje za njegovo ime je skandal koji se desio pre dva dana na Venecijanskom festivalu, kada je navodno pljunuo kolegu, popularnog glumca Krisa Pajna pred celom publikom ali i svojom devojkom i rediteljkom filma u čijem filmu glumi. Video je za samo par sati obišao planetu, a šta se dešava između njegove devojke Olivije Vajld i šta se zapravo desilo sa Krisom Pajnom ostaje da sačekamo i vidimo.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs