HARI STAJLS

SKANDAL NA FESTIVALU U VENECIJI: Najpoželjniji muzičar pljunuo kolegu, kamere sve snimile, njen izraz lica je sve otkrio

Hari Stajs i Olivija Vajld smatraju se 'zlatnim' holivudskim parom, ali na filmskom festivalu u Veneciji snimljeni su kako se ponašaju jako čudno.

Vip priča
19:37h Autor:
SKANDAL NA FESTIVALU U VENECIJI: Najpoželjniji muzičar pljunuo kolegu, kamere sve snimile, njen izraz lica je sve otkrio
Foto: Profimedia

Kao i uvek, filmski festival u Veneciji predstavio nam je mnoge raskošne toalete glumica, ali nas podsetio i na neke holivudske parove. Jedan od njih su i Hari Stajls i znatno starija Olivija Vajld, a koji su zajedno od početka 2021. godine.

Olivija Vajld, Olivija Vajld i Hari Stajls
foto: Profimedia

Ali, iako se dugo pričalo kako je njihova veza bajkovita te kako su se savršeno pronašli, sada je procureo video njihovog jako hladnog i neugodnog susreta u Veneciji, a na premijeri filma 'Don't Worry Darling'. Naime, Olivija je redateljka te uvrnute psihološke drame, a glavni junaci filma su upravo njen dragi Hari i glumica Florens Pu. Sam film je dobio pomešane kritike, ali ono što je sve puno više zaintrigiralo je bilo čudno ponašanje navodno zaljubljenog para.

Olivija Vajld, Hari Stajls
foto: Profimedia

Procureli snimak iz publike venecijanske Mostre, a na kojoj se vidi kako se Olivija i Hari dočekuju i međusobno pozdravljaju na toliko neugodan i hladan način da se odmah počelo šuškati o tome da zapravo nikada i nisu bili zajedno – već je sve bio samo promotivni trik za reklamiranje filma!

Inače, Olivija je od Harija starija čak 10 godina, a njihova je veza podigla puno prašine u Holivudu. Podsetimo se, saznalo se da su zajedno u julu 2021., a eli ih deset godina starosne razlike. Uz to, Olivija ima i dvoje dece iz bivše veze, a koje je dobila s problematičnim Džejsono Sudeikisom.

Olivija Vajld, Hari Stajls
foto: Profimedia

Džejson je od samog početka Olivijine veze s Harijem smatrao da je ta ljubavna priča neprikladna pa joj je zbog nje želeo čak i da joj oduzme decu. Pre nekoliko meseci tako joj je uručio papire za starateljstvo dok je Olivija bila pred publikom na pozornici. Prvo je mislila da je u koverti deo govora ili izmene programa, ali samo nekoliko minuta kasnije, u direktno prenosu na televiziji koju su pratili milioni ljudi, saznala je da ju bivši tuži i želi da joj oduzme ono što joj je najmilije.

Olivija Vajld, Olivija Vajld i Hari Stajls
foto: Profimedia

Džejson je navodno rekao Oliviji da je loša majka, zamerio joj što na internetu objavljuje provokativne fotografije, a jedna od stvari koja mu se ne sviđa je to što živi s Haroijem Stajlsom koji ne samo da je mlađi od nje, već nosi suknje i lakira nokte, što glumac smatra 'lošim uticajem na njihovu decu'. Ipak, Džejson je izgubio na prvom ročištu na sudu, a ranije ga je ostavila i mlađana devojka koja ga je tešila nakon razvoda pa se čini da je karma učinila svoje.

Olivija Vajld, Olivija Vajld i Hari Stajls
foto: Profimedia

No, sada cijela ta priča dobiva novi zaokret, jer se internet zapalio zbog optužbi upućenih Harryju i Oliviji po pitanju toga da su zapravo cijelu svoju vezu izlažirali te su odlučili ‘biti zajedno’ samo kako bi više pažnje skrenuli na sebe i svoj novi filmski uradak.

Olivija Vajld, Džejson Sudeikis
foto: AP / Dan Steinberg

Iako se još ne zna da li su te optužbe osnovane, svakako možemo da kažemo da je video koji ih kompromituje neobičan, ali možda se jednostavno radi da su pred raskidom ili da te večeri nisu bili u dobrim odnosima zbog neke klasične ljubavničke svađice?

Osim toga, kamere se snimile Harija u trenutku kada je pljunuo kolegi Krisu Pajnu u krilo, a tome su prethodile opaske glumca koje su očigledno živcirale slavnog muzičara. Naime, Kris ne krije mišljenje da je Hari dobio ulogu samo zbog Olivije, a na nekim delovima pres konferencije jedva se suzdržavao da na neke njegove izjave ne prevrne očima.

Glumica je pritom šokirano gledala šta njen dečko radi i nije krila šta misli o tome. Ipak, neki opravdavaju njegovo ponašanje jer smatraju kako ga je Kris isprovocirao. 'Tužno je što sam zaglavio s čovekom koji je tek sad otkrio šta je gluma', poručio je plavokosi glumac ranije.

Olivija Vajld, Olivija Vajld i Hari Stajls
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs