nastavila da živi punim plućima

IVANA JE JEDVA IZVUKLA ŽIVU GLAVU NAKON ŠTO JE UGLEDNI HIRURG PUCAO U NJU: Ovako izgleda naša glumica 5 godina kasnije

Našoj glumici Ivani Panzalović pre par godina dečko je pucao u glavu nakon čega je izvršio samoubistvo. Pukom srećom je preživela, a danas uživa u životnim čarima.

Star look
14:52h Autor:
IVANA JE JEDVA IZVUKLA ŽIVU GLAVU NAKON ŠTO JE UGLEDNI HIRURG PUCAO U NJU: Ovako izgleda naša glumica 5 godina kasnije
Glumica Ivana Panzalović kojoj je dečko pucao u glavu, Foto: Facebook Printscreen

Glumica Ivana Panzalović doživela je pravi pakao kada joj je 2017. godine dečko pucao u glavu, zatim izvršio samoubistvo.

Nakon žučne rasprave koju su imali, Ivana je pozvala policiju koja je odmah došla na lice mesta. Prilikom ulaska u stan, zatekli su jeziv prizor. Srđan je ležao na podu, mrtav, dok je Ivana bila pogođena metkom u glavu.

Nakon što je prevezena u bolnicu, usledila je operacija koja je trajala nekoliko sati. Glumica se oporavljala mesecima, a uspela je i da stane na daske koje život znače i vrati se svakodnevnom životu.

Od tragičnog događaja prošlo je 5 goina, a glumica ne želi da joj ta trauma stoji kao podsetnik, te se trudi da ne što manje priča o tome i da uživa u životu.

"Uopšte se ne osvrćem na te stvari. To je neko davno prošlo vreme za mene, prevaziđeno i fokusrana sam na sadašnje vreme, budućnost, na svoj posao. Zapravo ja ne volim da govorim i ne govorim o tome. Važno mi je ono što radim i tome sam posvećena. Prisutna sam samo u sadašnjem trenutku i gledam samo na budućnost," rekla je Ivana jednom prilikom.

Prema njenim Instagram fotografijama možemo zaključiti da glumica živi punim plućima, te da sve bolje izgleda.

Inače, Srđan Cvetanović koji je pucao te noći, bio je ugledni plastični hirurg.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs