NEVEROVATNO!

SVI ZAPANJENO GLEDAJU SLIKE IZ MLADOSTI ČUVENE RUŠKE JAKIĆ: Prava lepotica koja nije uradila ni jednu operaciju na sebi

Ruška Jakić u mladosti je zaista bila prava lepotica!

Star look
22:01h Autor:
SVI ZAPANJENO GLEDAJU SLIKE IZ MLADOSTI ČUVENE RUŠKE JAKIĆ: Prava lepotica koja nije uradila ni jednu operaciju na sebi
Foto: Printscreen Instagram / ruskajakicc

"Dobro jutro, lutko!", čuvena je rečenica voditeljke Ruške Jakić koja živi punim plućima u 85. godini! Poznata je po svojim stavovima o životu, koje bi mnoge žene trebalo da usvoje. Uvek je vodila računa o svom izgledu, ali nikada nije menjala lični opis estetskim korekcijama, čemu svedoče i njene slike od pre nekoliko decenija.

- Nekada su ovim gradom šetale žene za kojima su muškarci stvarno gubili glavu, danas više ne znaš od silikona, ja kažem danas svi imaju imaju višak silikona, a manjak pameti i to je njihova ulaznica za bolji svet. Nikada ne bih želela da izgubim svoj identitet, ono što ja opisujem sa: "Ja Ruška". Ne mogu da verujem da neko do te mere može da promeni lični opis - istakla je nedavno Ruška.

Ove reči upravo potvrđuju i njene slike iz mladosti, na kojima se može vrlo lako prepoznati. Iako su i u to vreme bile vrlo aktuelne estetske operacije, nju to nikada nije zanimalo. Ostala je uvek autentična i dosledna sebi, naglašavajući da je najveći afrodizijak za muškarce ženska pamet.

- Prirodna lepota. Vreme kada plastične operacije nisu vrednovale, a prirodna lepota se jako cenila - samo jedan je od komentara ispod Ruškine slike iz mladosti.

Ova neverovatna žena voli da kaže da je nekada bila mlada i lepa, a da je sada samo lepa.

- Mislim da izgledam odlično, da imam sjajnu energiju. Radim posao koji volim, uživam u životu, obavila sam svoj najveći zadatak, odgajila sam divno dete, ćerku Anu, koja živi sa suprugom u Italiji. Zajedno vode firmu za motivaciono govorništvo - rekla je voditeljka.

A kada je pitaju koliko zaista ima godina, uvek ima spreman vrlo šaljiv, ali i poučan odgovor.

- Moja parola je da je ljubav uvek u modi. To je u stvari moto moje emisije. Meni je moda bila na poslednjem mestu u emisijama, uvek sam posvećivala pažnju da tome da se posvetim ozbiljnijim stvarima. Vidite šta se sve dešava. Primetila sam da žene kad pređu 50. godinu, one se opraštaju od života. I vi novinari svima brojite godine. Mene kad pitaju koliko imam godina uvek kažem 40 - bila je i više nego jasna Ruška.

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATA
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs