CARICA

RUŠKA JAKIĆ OTKRILA KAKO PREŽIVLJAVA SA 1.000 DINARA: Bog mi nikada ne može poslati ono što ja ne mogu da platim

Voditeljka Ruška Jakić nedavno je izjavila da podjednako dobro može da živi sa 1.000 dinara i sa 1.000 evra, pa je sada objasnila i kako joj to uspeva.

Vip priča
10:24h Autor:
RUŠKA JAKIĆ OTKRILA KAKO PREŽIVLJAVA SA 1.000 DINARA: Bog mi nikada ne može poslati ono što ja ne mogu da platim
Ruška Jakić, Foto: Antonio Ahel/ATA

Naša poznata voditeljka Ruška Jakić decenijama nas oduševljava svojim razmišljanjem, a sada je iznela i interesantan stav o novcu koji može da pomogne svakoj ženi.

- Svima se dešava da ostanemo bez para, ali ja imam prvo svoj čuveni koverat za uživanje. Kada istresem sav novčanik za 1.000 dinara ću kupiti svoje cigarete koje su skupe, otići ću u kafić, kupiću kapućino, a kod kuće uvek imam kačamak, pirinač... Nešto ću da pojedem i kažem sutra je novi dan. Ako kukaš, ti šalješ lošu poruku i planeti i kosmosu - kaže Ruška i dodaje:

- Nikada ne brojim pare u novčaniku. Ako to radiš, stalno kukaš koliko ti je ostalo para. Imam još jedan fazon, kad stignu računi, uzmem ih, stavim u koverat, poljubim ga i kažem: "Bog mi nikada ne može poslati ono što ja ne mogu da platim". I tako ceo život - kaže Ruška za Kurir.

Ruška Jakić otkrila je da joj uopše nije važno koliko njena garderoba vredi.

- Vodila sam snimatelje u čuvenu kinesku radnju. Imam čak i njihovu srebrnu karticu, uopšte se ne stidim da kažem da sve na meni ne košta ništa, ali izgleda fantastično. Nikada u životu ne bih se pravila sa nekim glupostima. Važno je da umeš da nosiš ono što kupiš. Moda je poruka, ko smo, šta smo i gde smo krenuli. Treba se igrati sa svim da ti ne bude dosadno - kaže Ruška.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs