Ovo su najlepše muške poznate ličnosti iz Srbije iznad 30 godina: Njihova lepota pleni na sve strane

Donosimo vam listu najlepših muških poznatih ličnosti iz Srbije iznad 30 godina koji plene svojom lepotom na svakom koraku.

Celebrities
Autor:
Ovo su najlepše muške poznate ličnosti iz Srbije iznad 30 godina: Njihova lepota pleni na sve strane
Foto: A.H./ATAImages, Antonio Ahel/ATAImages, Amir Hamzagic/ATAImages

Srpska javnost već decenijama uživa u prisustvu šarmantnih, harizmatičnih i atraktivnih muškaraca iznad 30 godina koji su, osim svojih profesionalnih dostignuća, poznati i po svom izgledu.

Od glumaca, preko sportista, do pevača, mnogi poznati muškarci u Srbiji kradu pažnju svojim neodoljivim fizičkim karakteristikama i stilom. U ovom tekstu izdvajamo nekoliko njih koji su svojim izgledom postali sinonim za mušku lepotu u Srbiji.

Lepota naravno ne uključuje samo stil oblačenja. Harizma, ponašanje, dobrodušnost, maniri i autentičnost bili su ključni pri odabiru, a ove poznate ličnosti to zasigurno sve poseduju.

Miloš Biković

Miloš Biković
foto: Profimedia

Miloš Biković, poznati srpski glumac, oduševljava ne samo svojim glumačkim talentom, već i izgledom. Njegov prefinjen stil, smeđe oči i savršeno stilizovana kosa čine ga jednim od najpoželjnijih muškaraca Srbije. Biković uspešno balansira između posvećenosti poslu i javne pažnje, pa je često viđen na crvenim tepisima u besprekorno krojenim večernjim odelima.

Novak Đoković

Novak Đoković
foto: Dubreuil Corinne/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Kada se govori o najlepšim muškarcima u Srbiji, ime Novaka Đokovića jednostavno ne može biti izostavljeno. Kao najbolji teniser sveta, Đoković je svojim šarmom, vedrim osmehom osvojio srca mnogih. Njegova energija i harizma jednako privlače na terenu i van njega. Bez obzira na to da li nosi sportsku opremu ili elegantno odelo, Đoković zrači samopouzdanjem i spontanošću.

Vuk Kostić

Vuk Kostić
foto: ATA Images

Vuk Kostić, popularni glumac, poznat je po svom upečatljivom, pomalo surovom izgledu koji ga čini jednim od najpoželjnijih muškaraca na našim prostorima. Njegov prodoran pogled i opušten, ali moderan stil odevanja, osvajaju srca obožavateljki širom zemlje. Kostić ne teži klasičnoj lepoti, već svojom autentičnošću i prirodnim šarmom privlači pažnju.

Petar Benčina

Petar Benčina
foto: Printscreen/youtube/Toma film

Glumac Petar Benčina oduvek je slovio za jednog od najlepših muškaraca u domaćem šoubiznisu. Njegov elegantan stil, visok stas i prepoznatljivo lice ga izdvajaju iz mase. Uvek je besprekorno obučen, bilo da je reč o formalnim događajima ili ležernijim prilikama, a njegov šarm ne ostavlja ravnodušnim nikog. Njegova prirodna elegancija i profinjenost učinile su ga ikonom muškog stila u Srbiji. Možda iza toga stoji i njegova supruga, prelepa Tamara.

Željko Joksimović

Željko Joksimović
foto: Kurir / Dragana Udovičić

Željko Joksimović decenijama unazad važi za jednog od najlepših muškaraca na domaćoj sceni. Njegov prepoznatljivi stil, prožet je elegancijom klasike Bez obzira na godine, Joksimović izgleda sve bolje i njegova muška lepota je neprolazna. Njegova harizma, predivan glas i smiren nastup dodatno doprinose njegovom šarmu.

Saša Kovačević

Saša Kovačević
foto: Instagram Printscreen / Sashakovacevic

Saša Kovačević, pevač i muzičar, godinama je sinonim za mušku lepotu u Srbiji. Njegov prepoznatljiv, seksi izgled, zategnuto telo i moderna frizura čine ga miljenikom ženskog dela publike. Bez obzira na to da li nastupa u kežual ili elegantnim kombinacijama, Kovačević uvek zrači samopouzdanjem i gradi imidž muške ikone stila.

Ivan Bosiljčić

Ivan Bosiljčić, Jelena Tomašević
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Glumac Ivan Bosiljčić važi za jednog od najlepših i najstilizovanijih muškaraca na domaćoj sceni. Njegova visina, prepoznatljivo lice i elegancija čine ga sinonimom za klasičnu mušku lepotu. Bosiljčić često neguje džentlmenski izgled – besprekorno krojena odela, elegantni satovi i negovan stil su njegovi zaštitni znakovi.

Milan Vasić

Milan Vasić
foto: Amir Hamzagic/ATAImages

Glumac Milan Vasić važi za jednog od najšarmantnijih muškaraca u Srbiji. Njegov dečački osmeh i duhovita priroda privlače mnoge,. Njegov stil ogleda se u odabiru većinom kežual komada. No, kada Vasić obuče odelo, onda ne postoji osoba koja se ne okreće za njime. Vasić ima prirodnu harizmu i energiju koja osvajaju publiku, bilo da je na sceni, na televiziji ili u svakodnevnom životu. Njegov opušteni izgled i nepretenciozan stav samo dodatno doprinose njegovoj atraktivnosti, a nećete čuti osobu koja ima nešto loše da kaže za njega.

Gordan Kičić

Gordan Kičić
foto: Kurir / Dragana Udovičić

Poznati glumac Gordan Kičić osvaja svojom zrelom lepotom i džentlmenskim stilom. Njegova muževna pojava, prožeta sofisticiranošću, čini ga jednim od najpoželjnijih muškaraca u Srbiji. Kičić se uvek pojavljuje u besprekorno skrojenim odelima na formalnim događajima, dok privatno preferira opušteniji, ali jednako stilizovan izgled. Njegovo prepoznatljivo lice i prodoran pogled ostavljaju snažan utisak na publiku.

Bogdan Bogdanović

Bogdan Bogdanović
foto: ATA Images

Košarkaš Bogdan Bogdanović takođe je jedan je od najlepših i najstilizovanijih sportista u Srbiji. Njegova visina, atletska građa i ležerni stil privlače pažnju gde god da se pojavi. Na terenu zrači samopouzdanjem i snagom, dok van njega preferira kežual kombinacije sa urbanim dodacima, poput kačketa i modernih patika. Bogdanović je oličenje sportskog duha sa osećajem za moderni stil, što ga čini jednim od najatraktivnijih sportista u regionu.

Relja Popović

Relja Popović
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Reper Relja Popović ima jedinstvenu kombinaciju muškog šarma i muzičkog talenta. Njegov opušten stil, često sa dozom buntovničkog duha, prati njegovu muzičku karijeru, dok njegov fizički izgled i prodorne oči – dodatno osvajaju obožavateljke. Relja preferira ulični stil i urbane elemente, često kombinujući kožne jakne i moderne aksesoare, što mu daje neodoljiv izgled.

Nikola Rokvić

Nikola Rokvić, Bojana Barović
foto: Kurir / Dragana Udovičić

Rokvićev elegantan, ali jednostavan stil, u kombinaciji sa toplim osmehom i harizmom, čini ga prepoznatljivim. Rokvić često kombinuje klasične modne komade sa modernim detaljima, što mu daje sofisticiran, ali pristupačan izgled. Njegov prirodan šarm i maniri učinili su ga jednim od najomiljenijih muzičara u Srbiji.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs