Muzička zvezda ženu spasio sigurne smrti: Sudbina je htela da se baš on nađe na pravom mestu u pravo vreme

Pevač je pošao na snimanje spota, pa postao heroj nakon što je spasio život nepoznatoj ženi kada su joj svi okrenuli leđa

Celebrities
Muzička zvezda ženu spasio sigurne smrti: Sudbina je htela da se baš on nađe na pravom mestu u pravo vreme
Foto: Profimedia

Džon Bon Džovi dugo će pamtiti dan kada je snimao spot za novu pesmu, ali igrom slučaja spasio jedan život i pokazao koliko je velikog srca.

Naime tokom snimanja spota za svoju novu pesmu,Džon Bon Džovi, frontmen istoimenog benda Bon Džovi, načinio je najhumaniji gest. Sigurno nije mogao ni da zamisli šta će mu se desiti kada je krenuo na snimanje sopstvenog spota, a cela situacija pomalo liči i na filmsku.

Džon Bon Džovi
foto: Metro Nashville Police Department / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kako pišu strani mediji, a pokazuje i snimak policijske uprave Nešvila, na nadzornim kamerama se vidi nepoznata žena koja je sedela na ivici mosta Džon Sajgentaler, gde inače prolaze pešaci. Ta žena želela je tog dana da okonča svoj život samoubistvom.

Džon Bon Džovi, koji je snimao spot, primetio je 62-godišnu ženu, pa pokrenuo razgovor s njom. On je pričao nekoliko minuta i uz pomoć još jedne prolaznice odgovorio od toga da skoči s mosta!

Ona je sama nakon toga prešla na bezbednu stranu mosta, a Bon Džovi ju je čvrsto grlio.

Džon Bon Džovi
foto: Metro Nashville Police Department / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Mediji navode da je Bon Džovi, uz pomenutu prolaznicu, jedina osoba koja je pokušala da pomogne ženi, dok su ostali samo prolazili pored nje, iako je bilo evidentno da planira da skoči.

Policijska uprava Nešvila se zahvalila Bon Džoviju putem mreže Iks. — Hvala Džonu Bon Džoviju i njegovom timu što su pomogli ženi na mostu Sajgentaler u utorak uveče. Bon Džovi ju je ubedio da siđe s ivice mosta, koji se nalazi iznad reke Kamberlend, i skloni se na sigurno. Moramo pomoći jedni drugima — navodi se u saopštenju.

Džon Bon Džovi
foto: Profimedia

Verujemo da će nakon ovoga publika, a naročito ženski deo još više voleti čuvenog pevača i još većeg zavodnika, koji je prilično iskren i nedavno je priznao kako je "varao suprugu" i nije bio svetac u braku, ali sada je pokazao da, uprkos svemu, definitivno zaslužuje aplauz.

Stil / Glossy

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs