BIO JE TO NAJBRŽI RAZVOD IKADA! Sve se odigralo za 58 SEKUNDI, a ona je postala najbogatija žena u Hrvatskoj (FOTO)

Bračni par Eklston nije imao poteškoća oko razvoda!

Vip priča
10:21h Autor:
BIO JE TO NAJBRŽI RAZVOD IKADA! Sve se odigralo za 58 SEKUNDI, a ona je postala najbogatija žena u Hrvatskoj (FOTO)
Zašto su se razveli Berni i Slavica Eklston?, Foto: Profimedia

Ljubavni par, Berni i Slavica Eklston bili su u bračnim vodama od 1985. do 2009. godine.

Slavica je poreklom iz Hrvatske, te je bračni par svake godine bio u poseti Hrvatskoj. Njih dvoje iz zajedničkog braka imaju dve ćerke, Petru i Tamaru.

Tamara Eklston, Petra Stant, Petra Eklston
foto: Profimedia

Kako je porodica redovno posećivala Hrvatsku, omiljena destinacija im je bila Hvar. 2007. godine, u medijima su se pojavile fotografije iz provoda na Hvaru. Dve godine nakon toga, par je odlučio da stavi tačku na svoj brak, koji je trajao 24 godine.

Slavica Eklston
foto: Profimedia

Brakorazvodna parnica 11. marta 2009. godine trajala je svega 58 sekundi, koliko je bilo potrebno da sudija pročita odluku. Oko podele imovine nije bilo problema, Slavici su pripale nekretnine i deonice u vrednosti od preko milijardu dolara. Tako je dobila titulu jedne od najbogatijih Hrvatica.

Razlog razvoda je njegova opsesija poslom.

"Šta imam od njega? Dolazi sa posla posle osam, večera i ode spavati. Čak i ako je na odmoru, ne može dva minuta biti na miru. Osim posla, ništa ga ne zanima. Nema hobi, a druge ljude smatra dosadnima’, rekla je Slavica.

U trenutku razvoda, Berni je još uvek bio zaljubljen u svoju suprugu, ali je bio svestan činjenice da posvećenost poslu ne može smanjiti.

Slavica Eklston
foto: Profimedia

"Nisam želeo razvod tada za razliku od nje. Izbacila me dok sam još bio zaljubljen u nju. Imala je 50-ak godina i želela je drugačiji život. Nije joj se sviđalo što 17-18 puta godišnje odlazim od kuće. Zašto nisam ostao da spasim brak? Mislim da sam joj to spomenuo, no znala je da lažem",rekao je Berni jednom prilikom. Berni o svojoj bivšoj ima visoko mišljenje, nazivajući je izuzetnom ženom.

Berni Eklston, Slavica Eklston
foto: Profimedia

Ovaj par se uvek izdvajao od drugih. Osim velike razlike u godinama, očigledna je bila i razlika u visini. Nesvakidašnje je bilo to što je Slavica bila dosta viša od svog supruga.

U trenutku njihovog poznanstva, Slavica je radila kao hostesa.

Slavica Eklston
foto: Profimedia

"Proklinjala sam vrućinu i sela na neki zidić da zapalim cigaretu. Čim me je Berni video pozvao me je u svoj 'Moto-hotel'. Bila je to njegova pokretna kancelarija u luksuzno opremljenom autobusu. Pozvao me na piće, ali nismo mogli previše razgovarati jer ja nisam znala engleski, a on nije znao italijanski. Ostavila sam mu broj telefona ali – pogrešan. Morao je okrenuti pola sveta da bi došao do mog broja i za nekoliko dana me uspeo pronaći" , ispričala je davno Slavica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs