neprepoznatljiva!

BILA JE NAJLEPŠA SRPKINJA, SAN SVAKOG MUŠKARCA:I poznati glumac poludeo za njom, a sada izgleda kao "PLASTIČNA LUTKA"

Nekada je plenila svojom lepotom i širokm osmehom, danas ne liči na sebe.

Star look
20:05h Autor:
BILA JE NAJLEPŠA SRPKINJA, SAN SVAKOG MUŠKARCA:I poznati glumac poludeo za njom, a sada izgleda kao "PLASTIČNA LUTKA"
Foto: Printscreen Youtube / Slavicgrils

Tijana Stajšić, nekada veoma uspešna manekenka, važila je za jednu od najlepših žena sa naših prostora! Pobedila je na izboru za Mis Jugoslavije 2001. godine! Već 2002. godine takmičila se na izboru sa Mis Sveta, gde je osvojila 6. mesto, što je jedan od najboljih rezultata naših misica.

Osim mode, ova misica obožavala je i sport, te je tako bila i prvakinja Jugoslavije u karateu!

Sa truge strane, Tijana je 2009. godine učestvovala u trećoj sezoni rijalitija “VIP Veliki Brat”. U ovom projektu bila je iuzetno prisna sa glumcem Draganom Marinkovićem Macom, koji je priznao da je "otkinuo" za atraktivnom crnkom.

Međutim, iako su joj sva vrata u svetu modelinga bila otvorena, ova Somborka je ubrzo odustala od manekenske karije i već godinama nije prisutna u medijima.

Posle pomenutog rijalitija potpuno se povukla iz javnog života. U međuvremenu je završila kurs za šminkanje, čime se i danas bavi. Živi u Novom Sadu.

Veoma je aktivna na svojim društvenim mrežama, gde svakodnevno objavljuje zanimljive momente iz života. Ali, komentari brojnih pratilaca su da Tijana više ne liči na sebe i da je preterala sa estetskim operacijama i korekcijama.

Smatraju da je izgubila svu njenu prirodnu lepotu, a posebno ističu da je počela da liči na današnje "plastične lepotice".

Kako vama izgleda?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs