Boginja

OVAKAV IZGLED SE NE DEŠAVA SAMO OD SEBE: Izabel ima oproban recept za najzgodnije telo na planeti

Kad se ona pojavi, sve druge žene padaju u drugi plan

Star look
Autor:
OVAKAV IZGLED SE NE DEŠAVA SAMO OD SEBE: Izabel ima oproban recept za najzgodnije telo na planeti
Izabel Gular na plaži Mikonosa, Foto: Profimedia

Izabel Gular poznata je brazilska manekenka i bivši model Viktorija sikret, a trenutno odmara na popularnom grčkom otoku Mikonosu.

37-godišnjakinja je poznata po prirodnoj lepoti i istreniranom telu na kojem joj zavide brojne žene.

Ipak, njena bogovska linija nije stvorena tek tako, već se lepotica svakodnevno trudi u teretani, a često na društvenim mrežama deli svoje treninge.

A ako ste mislili kako su oni lagani, gadno ste se prevarili! Od sportova bira: pilates, trčanje, kikboks i trening s tegovima.

Ipak, da savršenstvo ne postoji, dokazale su paparaco fotografije zanosne Brazilke u crnom bikiniju koje su jasno pokazale da ni ona nije jača od sitnih ženskih telesnih "nesavršenosti" i da se ne bi trebale zamarati sitnicama, već samo time da se osećaju dobro u sopstvenoj koži.

Naravno, Izabel je prava fitnes inspiracija, a modni skaut ju je otkrio kada je kupovala s majkom u trgovini.

Svoju vitku građu, osim svakodnevnom treningu, duguje dugogodišnjem bavljenju gimnastikom, a danas gotovo nema časopisa na čijoj se naslovnici nije pojavila.

Postala je Viktorijin anđeo 2006. godine, a jedna je od retkih čije su fotografije krasile kataloge popularnog brenda čak i u vreme kada ona nije bila deo njihovog tima.

"Jutro započinjem sokovima od voća, povrća i proteina", otkrila je Izabel koja ne jede hleb i brašno, a pristup ishrani je jednostavan. "Trudim se da namirnice koje unosim u svoje telo budu: proteini, ugljikohidrati i povrće. Kada jedem u restoranu, trudim se da to bude što zdravija ishrana."

U srećnoj je vezi s nemačkim golmanom Kevinom Trapom, zajedno su od 2015., a veridba je pala nakon tri godine veze. Još uvek nije poznato kada će prošetati do oltara, ali izgleda da im se nimalo ne žuri.

1 / 5 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs