pogledajte

ĆERKA KAJE OSTOJIĆ IZRASLA JE U PRAVU LEPOTICU: Zavela je i Madoninog sina, a njene slike u bikiniju zaludele su javnost

Ćerka pevačice Kaje Ostojić izrasla je u pravu lepoticu. Nikolina je slika i prilika svoje majke.

Star look
Autor:
ĆERKA KAJE OSTOJIĆ IZRASLA JE U PRAVU LEPOTICU: Zavela je i Madoninog sina, a njene slike u bikiniju zaludele su javnost
Foto: Printscreen Instagram/itsnikay

Pevačica Kaja Ostojić oduvek je bila jedna od najlepših i najstraktivnijih na našim prostima, a da geni nisu voda, potvrdila je i njena nasledica Nikolina, koja je izrasla u pravu lepoticu.

Nikolina je napunila 20 godina i već se vidi da je izgledom povukla na majku.

Kaja često dodaje njihove zajedničke fotografije na Instagram profil, dok ljudi oduševljeno komentarišu njihove fotke.

Inače, Katarina je Nikolinu dobila iz prvog braka s Nikolom Dragojlovićem, kada je imala samo 19 godina, pa ne čudi što su mnogi komentarisali da izgledaju poput sestara, a ne kao majka i ćerka.

Ono što je zanimljio jeste da je lepa Nikolina uspela da "zavede" i Madoninog sina Roka, koji je pao na njen šarm u izgled. Njih dvoje videli su se u Verbijeru, odmaralištu na švajcarskim Alpima pre četiri godine, o čemu su čak pisali i svetski mediji.

"Kako si lepa", "Prelepa", "Doza alkohola u svim slikama", "Srpska barbika" - samo su neki od komentara ispod njenih fotografija.

Lepa Nikolina je slika i prilika svoje majke koja je jednom prilikom prokomentarisala: "Zenica oka mog. Ponosna sam na sve što si postala, i u kakvu divnu ženu rasteš".

Sudeći prema fotografijama nema sumnje da je Nikolina prava lepotica, te da je podjednako zgodna kao majka. Ne čudi što im često govore da su kao sestre.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs