našao devojku

DEVOJKE LUDE ZA NJIM, ALI NJEGOVO SRCE UKRALA JE ONA: Sin Dragane Mirković šokirao je pevačicu svojom iznenadnom odlukom

Sin Dragane Mirković, Marko Bijelić našao je devojku u koju se mnogo zaljubio. Pevačica je navodno zabrinuta jer Marko želi da se preseli.

Šuška se
14:41h Autor:
DEVOJKE LUDE ZA NJIM, ALI NJEGOVO SRCE UKRALA JE ONA: Sin Dragane Mirković šokirao je pevačicu svojom iznenadnom odlukom
Foto: Printscreen Instagram/marko.vnm

Deca Dragane Mirković često izazivaju interesovanje javnosti. Dok se u poslednje vreme mnogo pisalo o njenoj mezimici Manueli, ovog puta u žiži interesovanja je pevačicin sin Marko Bijelić.

Naime, Marko je u Beogradu našao devojku u koju se mnogo zaljubio, te zbog nje želi da napusti svoj dom, odnosno da se preseli iz Austrije. Marko se ranije nikada nije odvajao od svoje porodice, te je pevačica našla razlog za brigu.

Marko Bijelić
foto: Printscreen Instagram/marko.vnm

“Marko se mnogo zaljubio. Bio je sa devojkom prvo na moru u Hrvatskoj, a onda su otišli zajedno u Budvu. Kada je Dragani poslao poruku da se neće vraćati u Beč ona je doživela veliki šok. Marko joj je napisao da ostaje na moru do kraja avgusta, a onda će naći stan u Beogradu gde će biti neko vreme. Gaga se odmah uplašila da nije možda našao neko loše društvo, a onda joj je sin objasnio da je sve to zbog nove devojke sa kojom mu je mnogo lepo. Tada joj je pao kamen sa srca”, tvrdi izvor i dodaje:

Dragana još nije upoznala njegovu devojku, pa je zamolila Marka da se što pre vide svi zajedno i on joj je to obećao. Ovih dana treba da se sastanu u Beogradu, a Gaga je već saznala da se njena potencijalna snajka zove Anastasija i da je iz dobre kuće. I ona je završila fakultet kao i Marko, ali se još nije zaposlila. Treba razumeti i Draganu, ona zna da je njen sin dobra prilika jer potiče iz bogate porodice i da ga devojke jure i zbog toga, a ne samo zbog lepote”, navodi “Paparazzo”.

Inače, Marko je osvojio mnoga srca svojim izgledom. Devojke su naprosto odlepile za njim. Ipak, Markovo srce je ukradeno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs