pogledajte

NAJPLAĆENIJA GLUMICA SA BOSFORA ODUZIMA DAH SVOJIM IZGLEDOM: Ezelova draga postala je oličenje prirodne lepote

Turska glumica Džansu Dere u 42. godini pleni svojim izgledom. Često objavljuje fotografije na kojima ističe svoju prirodnu lepotu.

Star look
Autor:
NAJPLAĆENIJA GLUMICA SA BOSFORA ODUZIMA DAH SVOJIM IZGLEDOM: Ezelova draga postala je oličenje prirodne lepote
Foto: Profimedia

Turska glumica Džansu Dere, svojim izgledom osvojila je mnoga srca. Važi za jednu od prirodnih lepotica, dok se čini kako je vreme za nju stalo.

Glumica ima 42 godine, a izgleda kao dvadesetogodišnjakinja. Zategnuto telo i lice čine da izgleda dosta mlađe nego što zaista jeste.

Redovno svoje pratioce na društvenim mrežama oduševljava svojim fotografijama, dok je nedavno objavila sliku u kupaćem kostimu i pokupila brojne simpatije.

Ono što je posebno oduševilo javnost jeste glumičin prirodan izgled.

Zanimljivo je i da je Džansu 2000. godine ponela titulu Mis Truske, ali joj je takmičenje bilo zabranjeno od strane turske vlade.

Atraktivna Džansu uglavnom je dobijala glavne uloge u serijama koje su kod nas bile jako popularne. Glumila je u čuvenoj seriji Ezel, a tumačila je ulogu Ejšan Ataj, koja je bila najveća ljubav glavnog junaka Ezela, kojeg je igrao Kenan Imirzalioglu.

Igrala je i u serijama Sila i Sulejman Veličlanstveni, dok je danas možemo videti u seriji Preljubnik u kojoj takođe igra glavnu ulogu.

Glumeći u seriji Preljubnik, glumica je ponovo osvojila srca publike, kako svojim neverovatnim talentom tako i izgledom.

Džansu često krasi i naslovne strane časopisa, te učestvuje u raznim modnim kampanjama.

Takođe važi za jednu od najplaćenijih glumica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs