ZAPALILA MAJAMI!

JAVNO JE PRIZNALA DA JURI SAMO BOGATE I SLAVNE MUŠKARCE: Pojavila se u bikiniju, nema ko je nije GUTAO pogledom

U minijaturom bikiniju dominirala!

Star look
08:50h Autor:
JAVNO JE PRIZNALA DA JURI SAMO BOGATE I SLAVNE MUŠKARCE: Pojavila se u bikiniju, nema ko je nije GUTAO pogledom
Foto: Profimedia

DJ Šantel Džefris, inače starleta, influenserka, model, starleta pre nekoliko dana uhvaćena je kako uživa na plaži u Majamiju i to u jedva vidljivom bikiniju, koji je istakao sve njene zanosne obline.

Ova atraktivna birnte poznata je po tome da često ističe svoje zgodno telo. Sada je došlo do izražaja njeno bujno poprsje, kao i ravan stomak i savšreno zategnuta zadnjica.

Sa ogromnom količinom samopouzdanja je šetala plažom, jer je bila svesna da su svi pogledi bili usmereni ka njoj, posebno od stane pripadnika jačeg pola.

Šantel Džefris
foto: Profimedia

Kako je oduvek težila savršenom izgledu, priznala je pre pet godina da je ugradila implante u grudi, jer je često varirala u težini. Želela je da joj poprsje ostane iste veličine, bez obzira koju cifru pokazuje vaga.

- U jednom trenutku sam imala 58 kilograma, pa sam umela naglo da smršam i spadnem na 45 kilograma. To je prilično velika razlika, te su se moje grudi stalo menjale. Bile su mlitave, mogla sam i strije da dobijem, nisam tada bila uopšte zadovoljna njihovim izgledom - objasnila je starleta.

Šantel Džefris
foto: Profimedia

Sa druge strane, otvoreno je pričala i o tome da muškarce bez statusa, uticaja i moći uopšte ne uzima u obzir. Zato je imućne frajere počela da muva i pre 18. rođendana. A već je "uživala u ljubavi" sa Džastinom Kombsom, sinom Paf Didija, reperom Lil Tvistom i igračem američkog fudbala Dišonom Džeksonom.

Njen spisak moćnih ljubavnika je poduži, a na njega su se upisali i: reper Trevis Skot, košarkaš Džordan Klarkson, kao i njegov kolega Kajri Irving, glumac Vilmer Valderama, jutjuber Pol Logan, reper Mašin Gan Keli.

Šantel Džefris
foto: Profimedia

No, afera koju je zaista proslavila i učinila je svetski poznatom jeste ona sa Džastinim Biberom. Ova romansa je bila kratka, ali dovoljna da podigne prašinu, a okončala se - hapšenjem!

Naime, starleta je bila sa Biberomm u momenut kada ga je policija zaustavila zbog vožnje u alkoholisanom stanju. I dok su ga privodili, Šantel se smejala, što je zgrozilo svetsku javnost.

Međutim, nakon svih burnih ljubavnih afera, trenutno je singl.

1 / 9 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs