skandalozno

LEGENDARNI FUDBALER MANČESTERA ZAVRŠIO NA SUDU: Njegova bivša iznela je "prljav veš" - varao ženu sa bratovom devojkom

Fudbaler Rajan Gigs optužen je od strane bivše devojke za zlostavljanje

Celebrities
Autor:
LEGENDARNI FUDBALER MANČESTERA ZAVRŠIO NA SUDU: Njegova bivša iznela je "prljav veš" - varao ženu sa bratovom devojkom
Foto: Prodimedia

Bivši fudbaler Mančester Junajteda, Rajan Gigs našao se na meti optužbi bivše devojke. Naime, njegova bivša partnerka podnela je tužbu protiv njega, zbog zlostavljanja i maltretiranja.

"Želeo je stalno da imamo intimne odnose, zvao bi me 50 puta u sat vremena", rekla njegova bivša devojka Kejt Grevil. Kejt je skoro dva sata vodila tazgovor sa policijom, u kojem je iznosila optužbe.

Rajan Gigs
foto: Prodimedia

Kejt je detaljno opisala fudbalerovo nasilno ponašanje, te iznela njegov "prljav veš". Prema njenim rečima, Gigs je imao aferu sa 8 različitih žena, dok je dokaz za to našla u njegovom iPad-u, nakon čega se iselila iz njihove kuće, 2020. godine.

"Odlučila sam da saznam istinu. Stvarnost onoga što sam našla na tom iPadu bila je mnogo gora nego što možete zamisliti", rekla je ona, te dodala kako je u porukama koje je slao prijateljima nju nazivao "kravom"."

Nakon što ga je optužila da se viđa sa drugim devojkama, fudbaler bi svaki put burno reagovao.

Rajan Gigs
foto: Prodimedia

Kejt tvrdi da ju je jednom prilikom, fudbaler izvukao iz hotelske sobe, u Dubajiu dok je bila gola i izbacio napolje. Takođe, rekla je da ju je udario nogom u leđa, a zatim joj bacio torbu od laptopa na glavu.

Rajan Gigs
foto: Prodimedia

Fudbaler je optužen za napad na Kejt i njenu mlađu sestru, Emu Grevile, 1. novembra 2020., uz dalju optužbu koja se odnosi na kontrolisanje i prisilno ponašanje prema njegovoj bivšoj između 2017. i 2020. On je sve optužbe negirao.

Par je u emotivnoj vezi bio tri godine, nakon njegovog razvoda od supruge Stjesi, koju je varao sa devojkom svog brata Rodrija.

1 / 7 Foto: Prodimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs