VENČANJE

GLUMICA OBOŽAVA PILETINU: Zagazila u 7. deceniju, a udala se za 22 godine mlađeg dečka koji je ZAPREPASTIO javnost

Bristanska glumica Mišel Kolins udala se za 22 godine mlađeg dečka

Star wedding
Autor:
GLUMICA OBOŽAVA PILETINU: Zagazila u 7. deceniju, a udala se za 22 godine mlađeg dečka koji je ZAPREPASTIO javnost
Foto: Profimedia

Slavna britanska glumica Mišel Kolins pokazala je da ljubav ne poznaje granice. Glumica je juče stala na ludi kamen, udala se za svog 22 godine mlađeg partnera, Majka Dejvisona.

Par je vec 10 godina u emotivnoj vezi, te su se končno odlučili venčati. Glumica ima 60 godina, a izgleda dosta mlađe, pa nije ni čudo što je zavela 22 godine mlađeg frajera.

Venčanje je održano u Londonu, u krugu najbližih prijatelja i rodbine. Mlada je nosila beli kombinezon koji je isticao njenu figuru, dok se mladoženja odlučio za crnu odeću i beli sako.

Mišel Kolins
foto: Profimedia

U fokusu je bilo njihovo raspoloženje. Naime, dok je Mišel bila raspoložena i blistala od sreće, Majk je bio smoren. Ovo je pokrenulo lavinu komentara na društvenima mrežama.

"Čemu taj kiseli osmeh", "Deluje kao da se venčao eto tako, pro forme, da ga ne bi šutnula", "Zašto ne deluje srećno?", "Mišel kao devojčica, a on sav stegnut", samo su neki od komentara.

Mišel Kolins
foto: Profimedia

Par je često bio ne meti osude zbog evidentne razlike u godinama, no njihova veza i pored toga uspela je da opstane.

Inače, glumica iz prethodne veze ima i 26-godišnju ćerku Maju Rouz, koja još malo može da bude, prema mišljenju fanova, vršnjakinja majčinom suprugu.

Mišel Kolins
foto: Profimedia

Majk nije toliko slavan i uspešan, dok je poznato da je radio u prodavnici farmerki u Sariju. Nakon početka veze sa Mišel, Majk je pokrenuo svoj biznis, osnovavši svoju modnu kompaniju "Heroes of Richmond".

Spekulisalo se i da je glumica htela da ga napusti, jer je sumnjala da je sa njom samo zbog slave i novca.

1 / 8 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs