BEN PREVARIO DŽENIFER SA DADILJOM PA SVE PORICAO: Viđali su se po hotelima, a ona je drugaricama pokazala intimne slike

Već se uveliko priča kako Ben Aflek nije ono za šta se predstavlja. Daleko je od uzornog supruga, a primer je i njegova preljuba sa dadiljom koja ga je koštala braka sa Dženifer Garner

Celebrities
09:31h Autor:
BEN PREVARIO DŽENIFER SA DADILJOM PA SVE PORICAO: Viđali su se po hotelima, a ona je drugaricama pokazala intimne slike
ben aflek prevario bivšu ženu sa dadiljom, Foto: Profimedia

Ben Aflek je nedavno proslavio pedeseti rođendan, ali izgleda kao da nije sveže oženjen i zaljubljen muškarac. Naime, od kako se venčao sa Dženifer Lopez (53), glumac se može videti samo kako namrgođen obavlja osnovne poslove.

To je mnoge podstaklo da pomisle kako njihov brak neće dugo trajati, a neki su se setili i preljubničke istorije Bena Afleka.

Naime, nije tajna da je Ben Aflek varao Dženifer Garner, dok mu je ona praštala i pokušavala da mu pomogne da se izleči od alkohola.

Aflek je Dženifer prevario sa dadiljom. Bilo je to 2015. godine kada je Garnerova podnela zahtev za razvod, a mediji su tada pisali da je razlog dadilja Kristina Ouzounian koja je tada čuvala njihovo troje dece.

Ben Aflek
foto: Profimedia

Navodno je glumac plaćao Kristini i njenim prijateljicama boravak u skupom hotelu, a proširile su se glasine i da se hvalila da joj je obećao brak nakon razvoda od Dženifer.

"To je potpuno smeće i gomila laži," rekao je tada Ben. Kako je pisao People, Aflek je započeo aferu s dadiljom svoje troje dece nedugo nakon što je zaposlena, a često su se nalazili u hotelu. Njena prijateljica je rekla da je to dugo trajalo i da joj je Kristina pokazala fotografije na kojima se ljube.

"Za nju je to bila veza. Prijateljica ju je upozorila da će završiti slomljenog srca", ispričala je. Dadilja je išla s Benom i Dženifer i na odmor na Bahame 2015. kada je je par objavio da se razvode.

Garner je početkom 2016. potvrdila da je Aflek bio u vezi s dadiljom, no tvrdila je da to nije razlog za razvod.

"Samo da vam kažem nešto. Bili smo mesecima razdvojeni pre nego sam čula za dadilju. Nije imala ništa s našom odlukom o razvodu. Nije bila razlog za razvod", ispričala je za Vanity Fair.

Dženifer je tokom braka više puta uhvaćena uplakana, dok je Ben često izgledao besno i otresito.

Podsetimo, Ben je krajem prošle godine okrivio bivšu suprugu za alkoholizam, a bila je stalno uz njega tokom odvikavanja. Glumac je tvrdio da je sve izvučeno iz konteksta, no teško se njegove rečenice moglo shvatiti na neki drugi način.

1 / 7 Foto: Profimedia

"Bili smo u braku koji nije funkcionisao, to se događa. Volim je i poštujem, ali nisam želeo da ostanem u braku. Pokušavali smo uvek iznova, uglavnom zbog dece", rekao je glumac i dodao: "Mislio sam - ne mogu sve ovo ostaviti zbog dece, ali nisam srećan, što da radim? I onda bih popio celu bocu viskija i zaspao na kauču".

1 / 8 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs