tragičan kraj

RODILA MU DVOJE DECE PA GA SUROVO UBILA: Tragičan kraj slavnog glumca, rekao je JEDNU stvar koja ga je koštala života

Glumac Fil Hartmen tragično je nastradao, tako što je ubijen od strane tadašnje supruge Brin.

Vip priča
22:37h Autor:
RODILA MU DVOJE DECE PA GA SUROVO UBILA: Tragičan kraj slavnog glumca, rekao je JEDNU stvar koja ga je koštala života
Foto: Profimedia

Tragičan kraj slavnog glumca, scenariste i grafičkog dizajnera Fila Hartmena uzdrmao je javnost. Glumac je nastradao kao žrtva ubitva.

Fila Hartmen publici je najviše poznat po angažmanu u šou programu "Saturday Night Live". Hartmen je bio voditelj šoa. Nagrađen je Emijem, dok je zanimljivo da je svoj glas pozajmio čak petorici likova u čuvenim Simpsonovima.

Ipak, njegov život obeležio je tragičan kraj, po kojem će se zauvek pamtiti.

Fil Hartmen
foto: Profimedia

Fil je uvek isticao da u detinjstvu nije dobijao dovoljno ljubavi i pažnje, te je kasnije pažnju tražio u naručju žena.

"Pretpostavljam da nisam dobio ono što sam želeo u detinjstvu, pa sam ljubav i pažnju uvek tražio na drugim mestima, odnosno, u naručju žena", rekao je jednom prilikom.

Fil Hartmen
foto: Profimedia

Na ludi kamen prvi put je stao 1970. godine, sa Grečen Luis, sa kojom se razveo nakon dve godine braka. Drugi put oženio je Lisi Strejn, sa kojom je proveo tri godine braka.

Treći i ujedno poslednji brak, desio se 1987. godine, sa bivšom manekenkom Brin Omdahl. Upoznali su se sasvim slučajno, te uplovili u strastvenu vezu, koja je kulminirala venčanjem.

Par je dobio dvoje dece, no ubrzo su se pojavili bračni problemi.

Fil Hartmen
foto: Profimedia

Pričalo se da je nejgova supruga bila neverovatno ljubomorna i posesivna, te da nije podnosila njegov uspeh. Nezadovoljna svojim bračnim životom, Brin se odala porocima. Počela je da konzumira alkohol, te je postala vrlo agresivna i histerična.

Dešavalo se i da Brin zove Hartmenove bivše supruge kako bi im pretila.

Koliko je situacija bila ozbiljna govori i činjenica da je Brin nekoliko puta bila na rehabilitaciji. Takođe, u naletima njenog besa i agresije, deca su bila veoma ugrožena.

Situacija je postajala sve gora, dok je kulminirala velikom tragedijom. Naime, Brin je jedne noći upucala svog supruga na spavanju. Usmrtila ga je tako što mu je pucala u grudi, glavu i vrat. U tom trenutku, bivša manekenka je bila pod uticajem velike količine narkotika.

Kada je videla šta je uradila, otišla je kod komšija, te priznala da je počinila ubistvo. Ubrzo se vratila u kuću i izvršila samoubistvo.

Navedeno je da je iste te noći između para došlo do velike svađe. Hartmen joj je u svađi rekao da želi razvod, a ona je odlučila da mu noć sa njom bude poslednja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs