sa kojom biste se vi radije menjali?

"KAKO JE MOGUĆE DA SE ZALJUBIO U TAKO DVE RAZLIČITE ŽENE": Jednu zanima samo luksuz, druga šeta u trenerci bez šminke

Dok se ona na svom medenom mesecu presvlači pet puta dnevno, šeta Kaprijem po najvećoj vrućini sa tonom šminke na licu, njegova bivša uživa u mirnom životu baveći se decom i radeći na novoj vezi koja kako mediji pišu, postaje sve ozbiljnija.

Vip priča
14:58h Autor:
"KAKO JE MOGUĆE DA SE ZALJUBIO U TAKO DVE RAZLIČITE ŽENE": Jednu zanima samo luksuz, druga šeta u trenerci bez šminke
Dženifer Garner i Dženifer Lopez, Foto: Profimedia

Venčanje Dženifer Lopez i Bena Afleka ispratila je svaka osoba na planeti, a od tada svaki njhov korak prate paparaci dok mladenci "uživaju" u lepotama italijanskih gradića na jugu.

Dok se Dženifer šetkala bajkovitim ostrvom, fotografi su uspeli da zabeleže pored njenih autfita i dva važna prstena na njenoj ruci.

Kada je reč o nakitu na domalom prstu, jedan prsten je onaj verenički prsten, a drugi burma (na ruci Dženifer Aflek vidimo i zlatni raskošni nakit). Izgledaju veoma luksuzno, što svakako i jesu, ali je razlika u njihovim cenama ogromna.

Dženifer Lopez
foto: Profimedia

"Burma Dženifer Aflek pripada klasičnom i bezvremenskom stilu! Izgleda kao široka platinasta traka sa kupolom. Prsten je prelep simbol njene ljubavi i posvećenosti Benu jer je platina dragocena, retka i traje ceo život. Procenjujem da ovaj prsten košta oko 1.000 dolara", prokomentarisala je predsednica "Platinum Guild International USA" Dženi Luker otkrivši sjajnu simboliku nakita, prenosi hellomagazine.com.

1 / 5 Foto: Profimedia

Burma je prekrasna i svakako nije jeftina, ali je njena cena u poređenju sa cenom vereničkog prstena zaista sitnica.

"Pošto su prirodni zeleni dijamanti veoma retki, procenila bih da ovaj prsten košta najmanje pet miliona dolara“, rekla je Dženi o vereničkom prstenu.

U prevodu, Dženifer na ruci nosi pravo bogatstvo.

Iako je Ben Aflek već godinama razdvojen od svoje bivše žene, Dženifer Gardner sa kojom ima troje dece i deli starateljstvo, njen način života se definitivno razlikuje od onoga u čemu se on sada nalazi. Ne samo da su svet obišle fotografije Bena i Dženifer koji šetaju, već su paparaci uhvatili i svaki izraz njihovih lica, po kojima se može zaključiti da baš ne uživaju u svakom momentu, a možda i da im je ovo putovanje možda malo i preselo.

Dok su Ben Aflek i Dženifer Lopez uživali u porodičnom okruženju na medenom mesecu u Parizu, Dženifer Garner navodno je koristila priliku da što više vremena provede sa svojim dečkom Džonom Milerom pa su već krenula šuškanja da par koji inače voli da bude što dalje od očiju javnosti koristi gužvu koju podiže nje bivši i poznata latino diva ne bi li vezu podigli na viši nivo.

Dženifer Garner
foto: Profimedia

Anonimni izvor je za ‘UsWeekly’ rekao da par i dalje nastavlja sa strategijom držanja stroge privatnosti pa tako paze da njihovi izlasci nikada nisu na nekom od popularnih holivudskih mesta. "Sastaju se kod prijatelja, čak i na brzinskoj čaši vina ili na skromnom večernjem sastanku daleko od znatiželjnih pogleda", otkrio je izvor.

Upravo su tako uspeli da se dodatno zbliže, a da im skrivanje očigledno odlično leži možda najbolje govori činjenica da su uspeli da pobegnu u Njujork i u Italiju, bez da je iko za to saznao. U trenucima kada nisu u mogućnosti da pobegnu paparacima, često prespavaju jedno kod drugoga u njihovim domovima u Los Anđelesu.

Njihova je taktika dijametralno suprotna onoj Dženifer Lopez i Bena Afleka koji svoju zaljubljenost i sreću bez imalo ustručavanja dele s ostatkom sveta, očigledno se puno bolje noseći s medijskom pažnjom danas nego što je to bio slučaj kada su pre dve decenije prvi put bili u vezi.

O tome koliko paparaci umeju da budu nemilosrdni, Dženifer Garner je više puta priznala da je njihovo uhođenje koje je trajalo godinama uticalo i na njenu decu. Prisetila se za ‘The Hollywood Reporter’ kako je njena najstarija ćerka Vajolet patila od anskioznosti nakon brojnih susreta i jednom joj prilikom rekla: ‘Nismo to tražile. Ne želimo ove kamere, strašne su. Muškarci su strašni, međusobno se tuku i teško je osećati se kao dete kad te jure'.

1 / 6 Foto: Profimedia

Iako njeno i Benovo troje dece - Vajolet, Serafina i Samjuel bolje podnose medijsku pažnju danas kada su nešto stariji, čini se da je Dženifer Garner izvukla vredne lekcije iz prethodnih grešaka pa tako i danas donosi različite odluke ne bi li zaštitila svoju porodicu, a što uključuje i Džona. Držeći njihovu romansu daleko od svih,mnogo je manje ljudi na bilo koji način uključeno u njen privatan život i upravo joj to pruža priliku da uživa u vezi onako kako je to normalno - privatno.

Mnogi na Internetu komentarišu i jednu i drugu ženu Bena Afleka, a najčešće se pojavlju komentari u stilu: "Kako je moguće da se Ben zaljubio u tako razvličite dve žene?"

Inače, neki su odmah pogrešno protumačili kako Garner tuguje zbog obnovljene romanse bivšeg supruga s bivšom verenicom, a neki su otišli i korak dalje i komentarisali kako je sigurno 'jadna i sama' dok oni uživaju u veoma javnoj romansi. Glumica to nikada nije komentarisala, ali potpuno je jasno da je to daleko od istine.

Samo je daleko od očiju...

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs