teška priča

TURSKU GLUMICU OTAC JE SILOVAO DOK JE BILA DETE, A MAJKA TERALA DA ĆUTI: Da bi zaštitila mlađu sestru podnela je ŽRTVU

Poznatu tursku glumicu silovao je otac, a o gnusnim detaljima rešila je da progovori nekoliko godina kasnije.

Vip priča
16:16h Autor:
TURSKU GLUMICU OTAC JE SILOVAO DOK JE BILA DETE, A MAJKA TERALA DA ĆUTI: Da bi zaštitila mlađu sestru podnela je ŽRTVU
Otac silovao poznatu tursku glumicu, Foto: Printscreen Instagram/melisadongel

Prelepa turska glumica i model, Melisa Dongel osvojila je srca publike glumeći najpopularnijim turskim serijama. Završila je Akademiju umetnosti "Osman Iagmurdereli", a njeno prvo pojavljivanje na malim ekranima bilo je u seriji "Elif", nakon koje je počela da dobija brojne angažmane.

Međutim, iza velikog uspeha krije se tužna životna priča, koju glumica vešto prikriva osmehom.

Naime, prošle godine je otkriveno da glumica vodi pravnu bitku sa svojim ocem, dok je javnost ostala šokirana nakon otkrivanja razloga. Naime, ona je optužila oca, tvrdeći da ju je silovao kad je imala 15 godina.

U to vreme, Dongel se požalila majci od koje je tražila zaštitu i pomoć, međutim, dobila je "hladan tuš". Majka joj nije verovala, te ju je zamolila da više ne pominje tu temu, odbijajući da prihvati istinu.

Ova dešavanja na glumicu su ostavila velike traume, koje pokušava da prevaziđe uz pomoć psihologa. Odluka da sve obelodani, bila je teška, ali želja da zaštiti mlađu sestru bila je jača.

Kada je progovorila o tome, njen otac je bio u zatvoru, dok se njena majka preselila u Rusiju i poslala mlađu ćerku kod Melise u Istanbul. Njen otac je tražio starateljstvo nad mlađom sestrom, što je glumicu veoma uplašilo.

Melisin otac branio se tvrdnjama da je glumica sve izmislila, jer joj nije dozvvoljavao da se bavi glumom.

Melisa Dongel
Melisa Dongelfoto: Printscreen Youtube / Onedio

"Nisam želeo da ode. Postojale su promene u njenom ponašanju pre nego što je potpisala za filmsku agenciju. Ne mogu da razumem zašto je iznela te optužbe protiv mene. Ja sam otac koji voli svoju ćerku", ispričao je za turske medije.

Nakon ovoga, glumica je istakla da je svom ocu bila "izvor novca".

"Stalno sam radila da ne bih bila kod kuće. Nisam imala detinjstvo. Rekla sam svojim prijateljima za zlostavljanje kojem sam bila izložena, ne samo svojoj majci. Bila sam izložena prvom seksualnom zlostavljanju u srednjoj školi", ispričala je ona.

Mnogi su se pitali zbog čega glumica ranije nije odlučila da orktije istunu, uprkos tome što je tema osetljiva i što mnoge žrtve silovanja imaju strah da progovore.

"Nisam mogla da ispričam jer mi je otac konstantno pretio da će doći kraj mojoj glumačkoj karijeri i da mi neće dati da idem u školu. Čak sam pokušala da se ubijem. Ne sećam se koliko puta sam bila hospitalizovana. Onda sam to zažalila i upitala se: ‘Zašto to radim sebi?’ No nisam mogla da pomognem sebi’", ispričala je glumica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs