TOTALNA TRANSFORMACIJA

SLOBODAN "BARBIKA" IZ ZVEZDA GRANDA JE SAD PLAVUŠA SANJA: Neprepoznatljiv je, javne ličnosti mu nudile ŠOKANTNE PONUDE

Nasmejao nas je do suza već pri prvom nastupu, a evo gde je danas Barbika iz "Zvezda Granda".

Celebrities
18:33h Autor:
SLOBODAN "BARBIKA" IZ ZVEZDA GRANDA JE SAD PLAVUŠA SANJA: Neprepoznatljiv je, javne ličnosti mu nudile ŠOKANTNE PONUDE
Gde je danas Barbika iz Zvezda Granda?, Foto: Printscreen Youtube / Grand Production

Slobodan Katanić, poznatiji po nadimku Barbika, 2003. godine pojavio se na audiciji za najpoznatije muzičko takmičenje u našoj zemlji "Zvezde granda" i napravio je pravi je tada pravu pometnju u medijima. Svojim autentičnim izgledom se odmah izdvojio od ostalih komentara, a svojom životnom pričom je zaintrigirao javnosti.

Barbika, poreklom iz Republike Srpske, se na audiciji pojavila sa pesmom Indire Radić "Ne moli me", a tada ju je Saša Popović upitao da li želi da bude pevač ili pevačica, na šta je ona odmah odgovorila da bi volela da postane pevačica.

Slobodan Katanić, Sanja Katanić, Barbika
foto: Printscreen Youtube / Grand Production

Međutim, posle prvog pojavljvanja Slobodan je nestao, a onda se 2010. godine pojavio potpuno neprepoznatljiv. Naime, ponovo se prijavio na audiciju i to kao Sanja, plavokosa dama.

Naime, Slobodan je od početka isticao da se uvek osećao kao žena zarobljena u telu muškarca, i imao je veliku želju da operiše polni organ, ali to još uvek nije učinio.

– Imala sam deset godina kada sam shvatila da sam žensko, a ne muško. Mama je to znala od samog početka i odmah me je podržala, dok se tata dugo protivio, ali je na kraju i on prihvatio – tvrdi Barbika.

Sanja danas živi u Čačku, a svoju smeđu dugu kosu ofarbala je u plavo. Našla je i momka, koji joj apsolutno veruje. Naglašava da joj je velika želja da osnuje svoju porodicu.

1 / 5 Foto: Printscreen Facebook / Sanja Katanic Barbika

- Rešila sam da idem na plastičnu operaciju da bih postala prava žena, da bih se udala i imala porodicu - rekla je jednom prilikom Sanja Katanić.

Priznanje Barbike da je imala više nepristojnih ponuda, i to od uticajnih bizismena, šokiralo je sve.

– Imala sam više nepristojnih ponuda, i to od estradnih ličnosti, čak i uticajnih biznismena. Nudili su mi 5.000 evra za noć s njima, bilo je tu svašta bezobrazno, Bože sačuvaj. Ja imam dečka koji mi veruje i koji se dobro nosi s tim svim, sve sam to odbila – ispričala je Barbika.

Prema pisanju domaćih medija, Sanja je svojevremno pričala kako uz muški polni organ ima i matericu, te da ima redovan ciklus od svoje petnaeste godine. Uprkos tome što se oseća kao žena, odslužila je i vojni rok, te ističe da joj je bilo vrlo neprijatno da se tušira sa drugim muškarcima, jer se osećala kao osoba suprotnog pola.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs