lepša nego ikada

NAŠU MISICU 90-IH SU SPAJALI SA MOĆNIKOM: Siniša Mihajlović bio je njena velika ljubav, jedna stvar je potpuno slomila

Andrijana Anči Dabetić se ponovo vratila pevačkoj karijeri, a izgleda bolje nego ikad!

Celebrities
10:54h Autor:
NAŠU MISICU 90-IH SU SPAJALI SA MOĆNIKOM: Siniša Mihajlović bio je njena velika ljubav, jedna stvar je potpuno slomila
Gde je danas Andrijana Anči Dabetić?, Foto: Printscreen Youtube / Adisa DERVIŠEVIĆ

Pevačica Andrijana Anči Dabetić bila je izabrana za Mis Jugoslavije 1994. godine, ali joj je muzika najveća ljubav, kojom se i danas bavi. Zbog vrlo atraktivnog izgleda imala je neznroj udvarača, posebno je bila popularna među fudbalerima, a bila je dovođena i u vezi sa čuvenim gazda Jezdom.

Iako je bila proglašena za najlepši, zbog tadašnje političke situacije nije uestvovala ni na jednom svetskom takmičenju u lepoti.

Već sa 15 godina počela da nastupa sa svojim bendom, kada je 1992. godine snimila svoj prvi album pod nazivom „Anđeo za umornu dušu“, počeo je njen vrtoglavi uspon na muzičkoj sceni. Snimila je šest albuma, a onda se iznenada povukla sa scene.

Tragičan gubitak partnera

Rodila je sina Marka, ali ime njegovog oca koji je tragično nastradao nikada nije otrkila javnosti.

- Markov tata je poginuo u saobraćajnoj nesreći. Bio je to užasan period, koji nisam mogla da koristim za pojavljivanje u novinama i do sada nisam nikome pričala o tome. Sigurna sam da bi mnogi takva dešavanja u životu iskoristili da se piše o tome i da ih drugi sažaljevaju, ali meni nije bilo do takve vrste eksponiranja. Bilo mi je mnogo teško, mesec dana praktično nisam izlazila iz kuće, ali onda sam se trgla i potpuno se posvetila sinu, jer nisam mogla ništa da promenim. Mnogo mi je bilo teško zbog Marka koji je ostao bez oca, jer biće perioda u životu kada će mu on sigurno trebati. Ali život ide dalje - rekla je Anči svojevremeno.

Povratak na scenu

Kasnije je u želji da se vrati na estradnu scenu, učestvovala u rijalitiju „Parovi 7“. U to vreme spekulisalo se o njenom odnosu sa kontroverznim biznismenom Jezdimirom Vasiljevićem, poznatijim kao "Gazda Jezda". Međutim, Anči je izjavila da nikada nije bila u vezi sa Vasiljevićem, već da joj je on samo finansirao karijeru.

- Mlađe generacije me znaju kao pevačicu. Kad ljudi traže po internetu podatke o tebi naravno da im izađe i to da sam izabrana za najlepšu, pa mi kažu ''Jao vi ste bili mis'', ja kažem to je bilo odavno 1994.godine. A starije generacije koje su rasle sa mnom pamte taj period da sam bila misica. Međutim, pevanje je moja prva i najveća ljubav - rekla je prošle godine.

U međuvremenu se i vratila na muzičku scenu, a danas izgleda vrlo atraktivno i mnogi se slažu da joj godine nisu umanjile lepotu.

Najveće ljubavi u životu

Kako kaže najveća ljubav joj je bio Vladan Lukić, a otkrila je i detalje veze sa Sinišom Mihajlovićem. Takođe, pričalo se i o njenoj navodnoj vezi sa sa nekadašnjom zvezdom fudbalskog kluba Milan Paolom Maldinijem, na čijim utakmicama je u to vreme često bila viđena. A šuškalo se da je pomutila razum i čuvenom fudbaleru Paolu Maldiniju.

- Tako bih volela da je to tačno, ali nije. On je jedan od najlepših fudbalera. Zabuna je nastala jer sam u to vreme često bila u Milanu i išla na utakmice. Moj tadašnji dečko je ličio na Maldinija. Neki novinar me je pozvao i rekao da sam viđena na stadionu, da ne prijavljujem ko mi je dečko i tako je ta priča otišla. A ja sam Paola videla na utakmicama i jednom u diskoteci - objašnjava pevačica.

Ističe da nije htela da bude samo žena fudbalera, te da zato verovatno i nije uspela njena veza sa Sinišom Mihajlovićem.

- Sa Sinišom Mihajlovićem je bilo zanimljivo i slatko, bio je na mom rođendanu, otvarao je šampanjac. To je kratko trajalo. Nismo imali mnogo vremena za nas. Te godine sam osvojila titulu mis i pevala sam. Od sedam dana šest sam radila. On je živeo u Đenovi. Imao je pauzu u prvenstvu, planirao je more, ali sam ja imala ugovorene nastupe tokom čitave sezone. Takođe, nisam htela da budem samo devojka nekog fudbalera. Videli smo se posle toga možda jednom, dva puta na nekim dešavanjima.

Sa Lukićem su sevnule varnice još pri prvom susretu.

- Zabavljali smo se dve godine. Svedoci našeg upoznavanja su Keba i Bane Obradović. Bio je na parkingu i čekao majstora. Mi smo naišli, upoznali smo se i ja sam mu rekla da su najverovatnije svećice. Sevnule su varnice, razmenili smo brojeve telefona, posle nekoliko dana smo se videli i ušli smo u jedan lep odnos. Njegovi roditelji su me prihvatili kao svoje dete. On je posle otišao preko, ali ja opet zbog svoje karijere nisam htela da idem. Veza je trajala još neko vreme, pa smo se rastali.

Priznala je da je slaba na fudbalere, a sada je opčinjena Zlatanom Ibrahimovićem.

- Jesam. Sad sam fascinirana Zlatanom Ibrahimovićem. E sad, što on voli starije gospođe od sebe, i to još plave, ne znam šta bih rekla. Ide mi u prilog. Kad bismo se sreli, sigurno bi sevnule varnice, a i sevnuće.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs