nekad i sad

BILA JE MIS JUGOSLAVIJE, SLOMILA JE TRAGEDIJA, SPAJALI JE SA KONTROVERZNIM BIZNISMENOM 90-IH: Ovako danas izgleda!(FOTO)

Andrijana Dabetić Anči harala je muzičkom scenom 90-ih i važila za jednu od najpoželjnijih umetnica.

Celebrities
10:36h Autor:
BILA JE MIS JUGOSLAVIJE, SLOMILA JE TRAGEDIJA, SPAJALI JE SA KONTROVERZNIM BIZNISMENOM 90-IH: Ovako danas izgleda!(FOTO)
Foto: PrintscreenJutjub/ Adisa DERVIŠEVIĆ

Iako je već sa 15 godina počela da nastupa sa svojim bendom, kada je 1992. godine snimila svoj prvi album pod nazivom „Anđeo za umornu dušu“, počela je njena velika popularnost.

Pored muzičke karijere, Andrijana je ostala upamćena i kao mis Jugoslavije 1994. godine. Međutim, zbog tadašnje političke situacije u zemlji nije učestvovala ni na jednom svetskom takmičenju u lepoti.

Snimila je šest muzičkih albuma, a onda se iznenada povukla sa scene.

Rodila je sina Marka, ali ime oca ostalo je misterija jer nikad nije želela da otkrije njegov identitet.

- Markov tata je poginuo u saobraćajnoj nesreći. Bio je to užasan period, koji nisam mogla da koristim za pojavljivanje u novinama i do sada nisam nikome pričala o tome. Sigurna sam da bi mnogi takva dešavanja u životu iskoristili da se piše o tome i da ih drugi sažaljevaju, ali meni nije bilo do takve vrste eksponiranja. Bilo mi je mnogo teško, mesec dana praktično nisam izlazila iz kuće, ali onda sam se trgla i potpuno se posvetila sinu, jer nisam mogla ništa da promenim. Mnogo mi je bilo teško zbog Marka koji je ostao bez oca, jer biće perioda u životu kada će mu on sigurno trebati. Ali život ide dalje - rekla je Anči svojevremeno za "Svet".

Kasnije je u želji da se vrati na estradnu scenu, učestvovala u rijalitiju „Parovi. 7“.

U to vreme spekulisalo se o njenom odnosu sa kontroverznim biznismenom Jezdimirom Vasiljevićem, poznatijim kao "Gazda Jezda". Odmah po ulasku u luksuznu vilu rijalitija "Parovi", Anči je izjavila da nikada nije bila u vezi sa Vasiljevićem, već da joj je on samo finansirao karijeru.

- Mlađe generacije me znaju kao pevačicu. Kad ljudi traže po internetu podatke o tebi naravno da im izađe i to da sam izabrana za najlepšu, pa mi kažu ''Jao vi ste bili mis'', ja kažem to je bilo odavno 1994.godine. A starije generacije koje su rasle sa mnom pamte taj period da sam bila misica. Međutim, pevanje je moja prva i najveća ljubav - rekla je prošle godine za "Grand news".

U međuvremenu se i vratila na muzičku scenu.

Pevačica i danas izgleda atraktivno i mnogi se slažu da joj godine nisu umanjile lepotu.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs