NEKAD I SAD

OPTUŽENA DA JE KRALA NOVAC OD BOLESNIH PA ZAVRŠILA IZA REŠETAKA: Evo kako danas izgleda Katarina Rebrača! (FOTO)

Bila je jedna od najlepših Srpkinja, a pogledajte kako danas izgleda...

Star look
Autor:
OPTUŽENA DA JE KRALA NOVAC OD BOLESNIH PA ZAVRŠILA IZA REŠETAKA: Evo kako danas izgleda Katarina Rebrača! (FOTO)
Foto: Printscreen Youtube / Radionica Zdravog Života MEDIA

Katarina Rebrača je nekadašnja manekenka i voditeljka. Tokom prve decenije ovog veka važila je za jednu od najzgodnijih i najlepših Srpkinja. O njoj su maštali mnogi muškarci, a onda se naša u centru skandala koji joj je život promenio iz korena.

Naime, Katarina je optužena za proneveru novca. Ona je 2006. godine osnovala humanitarni fond za prevenciju raka dojke, a 2010. godine uhapšena je pod sumnjom da je sa majkom Sandrinom Bogunović i još dve saradnice u periodu od 2006. do 2010. godine novac koji je dobijala od donatora trošila za lične potrebe. Taj novac je trebalo da bude utrošen na edukaciju i informisanje žena o prevenciji raka dojke, te kupovinu medicinskih aparata poput mamografa.

Katarina je u pritvoru bila šest meseci, tokom kojih je optužena za zloupotrebu službenog položaja. Rebrača je, navodno, pribavila sebi protivpravnu imovinsku korist više od 22.5 miliona dinara.

Suđenje nekadašnjoj manekenki trajalo je do 2018. godine, kada je osuđena na dve godine i 10 meseci zatvora.

Međutim, godinu dana kasnije Apelacioni sud ukinuo je prvostepenu presudu Katarini Rebrači, te je naloženo da se ponovi suđenje pred Višim sudom. Sud je 2018. godine prestao da goni Katarininu majku za saučesništvo.

Osim što je od tada prilično pala u očima naroda, Rebrača se i fizički dosta promenila. Nabacila je 20 kilograma i više gotovo da ne liči na sebe.

Katarina Rebrača
foto: Antonio Ahel/ATAImages
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs