MAJKL I DIANDRA DAGLAS

EVO KO JE PRVA ŽENA MAJKLA DAGLASA I ŠTA MU JE URADILA: Trebalo je da se od nje razvedem mnogo ranije! (FOTO)

Prva supruga Majkla Daglasa bila je Diandra Daglas.

Vip priča
10:32h Autor:
EVO KO JE PRVA ŽENA MAJKLA DAGLASA I ŠTA MU JE URADILA: Trebalo je da se od nje razvedem mnogo ranije! (FOTO)
Majkl i Diandra Dagals, Foto: Profimedia

Od 2000. glumac Majkl Daglas oženjen je 25 godina mlađom koleginicom Ketrin Zitom Džouns, pa iako često doživljavaju neprijatnosti kad ljudi pretpostavljaju da mu je znatno mlađa supruga ćerka, a njihova deca unuci, par je uglavnom u srećnoj i stabilnoj vezi.

Majkl i Ketrin su dugotrajan i popularan par pa mnogi zaboravljaju da je Majkl pre nje već bio u braku.

Danas 77-godišnji glumac imao je 32 godine kad je 1977. oženio 19-godišnju Diandru Luker, ćerku australijskog diplomate. Godinu dana kasnije dobili su sina Kamerona.

ONA JE KRALJICA POKERA I NAJVEĆI KOŠMAR MNOGIM BOGATAŠIMA: Kako je OVA ŽENA nasamarila poznate glumce i moćnike? (FOTO)

Majkl Daglas
foto: Profimedia

Par je ostao zajedno 18 godina, a Diandra je 1995. podnela zahtev za razvod. Nakon ogorčene pravne bitke, Diandra je dobila 45 miliona dolara i starateljstvo nad njihovim sinom. Razvod, koji je podnesen zbog 'nepomirljivih razlika' okončan je 2000. Nekoliko godina kasnije Daglas je šokirao mnoge komentarom da su se njih dvoje trebali razvesti mnogo ranije.

'Nemam ništa protiv nje, zapravo, moja prva žena mi je jako draga, ali trebali smo da stavimo tačku na naš brak osam ili deset godina ranije', rekao je. Par nikad nije otkrio zašto je na kraju došlo do razvoda, ali uvreženo je mišljenje da im je presudila Majklova ljubav prema alkoholu i drugim ženama.

Godinu dana nakon razvoda započeo je vezu sa svojom trenutnom suprugom Ketrin Zitom Džouns s kojom se venčao 2000. godine, a ubrzo su dobili prvo zajedničko dete.

POBEGLA IZ KANDŽI SEKTE U POSLEDNJI ČAS, NJEGA STRPALA U ZATVOR: Gde je danas unuka Jelisavete Karađorđević? (FOTO)

Majkl Daglas
foto: Profimedia

Na početku veze s Ketrin, Majkl je još delio vilu na Majorki s bivšom suprugom tako da ju je svako koristio šest meseci. Kasnije je otkrio da to nikome od njih nije odgovaralo, a kako nisu uspeli kuću prodati po željenoj ceni, Majkl ju je na kraju otkupio.

'Bilo je jako neugodno deliti vilu s mojom bivšom suprugom Diandrom. To kako je svako u njoj mogao biti po šest meseci nije odgovaralo nikome. Sad smo sve sredili i kuća je sto posto naša, Ketrinina i moja', rekao je za lokalne novine Ultima Hora.

KADA VIDITE ŠTA SU DECA DANSKE PRINCEZE JAVNO REKLI O SVOJOJ MAMI, SLATKO ĆETE SE NASMEJATI: Ovo niko nije očekivao!

Majkl Daglas, Ketrin Zita-Džouns
foto: EPA / Mike Nelson

'Nikad nisam želeo to da izgubim, tu će dolaziti i moja deca i unuci i njihova deca. Siguran sam da će generacije dolaziti na ovo prelepo ostrvo. Ketrin je veoma srećna ovde, posebno sada kada kuću više ne delimo s Diandrom, sad joj je mnogo prijatnije', dodao je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs