retko tv gostovanje

KADA VIDITE ŠTA SU DECA DANSKE PRINCEZE JAVNO REKLI O SVOJOJ MAMI, SLATKO ĆETE SE NASMEJATI: Ovo niko nije očekivao!

Deca princeze Meri i princa Frederika od Danske nasmejali su i oduševili javnost u retkom javnom gostovanju na televiziji.

Celebrities
Autor:
KADA VIDITE ŠTA SU DECA DANSKE PRINCEZE JAVNO REKLI O SVOJOJ MAMI, SLATKO ĆETE SE NASMEJATI: Ovo niko nije očekivao!
Foto: Profimedia

Princeza Meri od Danske, supruga princa Frederika i snajka kraljice Margarete jedna je od omiljenih evropskih plemkinja. Ona osvaja svojim vedrih duhom i opuštenim ponašanjem, a mnogi je zovu i "bliznakinjom" javnosti poznatije britanske vojvotkinje Kejt Midlton.

Princeza Meri i princ Frederik imaju četvoro dece, a upravo najmlađi članovi porodice su se u novom i televizijskom gostovanju uoči princezinog 50. rođendana oduševili javnost.

Mališani su na simpatičan način opisali svoju majku tako što su se šalili na račun njenog naglaska.

Starija ćerka Izabela (14) rekla je pred širokim auditorijumom da se njena majka trudi da ima danski naglasak, ali da joj to ne polazi baš za rukom obzirom na to da je rođena Australijanka, piše Daily Mail.

Ona ima australijski naglasak tako da neke reči izgovara prilično smešno", rekla je Izabela.

- Trudi se da ispravno naglašava reči i kada je kod kuće- rekao je Vinsent (11) dok je njegova sestra bliznakinja Džozefina imitirala mamin naglasak.

Pored ovih urnebesnih šala, mališani su ishvalili svoju majku , rekavši da je izuzetno vredna i brižna i da ih stalno podseća koliko su srećni što žive u Danskoj.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs