SAZNAJTE VIŠE

KAD SE SRETNU KOPIJA I ORIGINAL: Kejt Midlton i princeza Meri, osim mode imaju zajedničku i mržnju prema jetrvama!(FOTO)

Kejt Midlton je u zvaničnoj poseti Danskoj i druži se s tamošnjom kraljevskom porodicom, a među njima je i princeza Meri koju nazivaju "danskom Kejt Midlton"

Moda
12:31h Autor:
KAD SE SRETNU KOPIJA I ORIGINAL: Kejt Midlton i princeza Meri, osim mode imaju zajedničku i mržnju prema jetrvama!(FOTO)
Kejt Midlton i Princeza Meri, Foto: Profimedia

Kejt Midlton (40) u zvaničnoj je poseti Danskoj gde je privukla veliku pažnju javnosti i dobila je divnu dobrodošlicu.

Vojvotkinja od Kembdridža se sastala s danskom kraljicom Margaret II. (81) i njenom snahom, princezom Meri (50) čiji je suprug prestolonaslednik Frederik (53). Članice kraljevskih pordica nisu skidale osmeh s lica tokom druženja u palati Kristijan IX. u Kopenhagenu.

Ipak, u centru pažnje su bile Kejt i Meri koju nazivaju njenom "danskom kopijom", a neki kažu da ima čak više stila od vojvotkinje od Kembridža.

NAJLEPŠE SESTRE KRALJEVSKE PORODICE ZAPALILE LONDON: Opčinile su svet svojim prelepim licima i osećajem za modu! (FOTO)

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Princeza Meri je blistala u crnoj haljini i štiklama koje je uskladila s belim kaputom dok je Kejt imala svoj dobro poznati sivi kaput. Ispod njega je nosila crnu haljinu koju je uskladila s crnim štiklama. Kejt i Meri su imale slične frizure, blage talase.

Zajedno su se susrele s predstavnicima Centra Kraljevske zadruge za rano detinjstvo i prišle su im devojčice s cvećem što je bio najslađi deo njihovog sastanka.

KAKO JE MOGUĆE DA HALJINA OD 10.000 EVRA NIJE DOVOLJNO SVEČANA? Penelope, tebi svaka čast, ali ova haljina je promašaj!

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Inače, mnogi situaciju Meri sa suprugovim bratom, princem Joahimom (52) i njegovom suprugom, princezom Meri (45) upoređuju s onom Kejt i princa Harija i Megan Markl. O raskolu između danskih snaja počelo se šuškati prošle godine kada porodice prinčeva nisu zajedno proveli Božić, a oni upućeni su otkrili za danske medije da se princeze ne podnose.

Meri i Mari nisu viđene zajedno od oktobra 2019., mnogo pre nego što je njihova zemlja završila u karantinu zbog pandemije korona virusa.

"Nikad nisu bile bliske. Povremeno se činilo da su se zbližile, ali zapravo nikad nisu ništa radile zajedno, bilo privatno, bilo službeno. Vode različite živote", rekao je izvor blizak kraljevskoj porodici.

BRIŽIT MAKRON (68) U SEKSI IZDANJU: Haljina sa rajsferšlusom i uska kožna jakna! (FOTO)

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Mari živi u Parizu s Hoakimom od početka 2020., ali prošli Božić su proveli s kraljicom Margaret (81) u Danskoj te su s njima bila i njihova deca, ćerke Atena (9) i sin Henrik (12). Prisutni su bili i prinčevi sinovi iz prvog braka s Aleksandrom, groficom od Frederiksborga, Nikolai (21) i Feliks (18).

Mnoge je začudilo kada Meri nije bila prisutna kada je njen suprug Frederik u maju otišao k bratu Hoakimu jer je hitno odveden na operaciju zbog ugruška na mozgu koji ga je mogao ubiti. Mari je pak privlačila pažnju svojim izjavama o kraljevskom životu i da možda nije vredan sve te pažnje.

"Nismo uvek mi oni koji odlučujemo. Mislim da je važno to znati. Ja sam volela da živim u Danskoj", ispričala je princeza Mari i tako nagovestila da je kraljevska porodica presudila što se sa suprugom i decom preselila u Pariz. Kako pišu danski mediji, njoj smeta što je u senci svog devera i snaje baš kao što je to uvek bio problem Megan Markl.

Podsetimo, princeza Meri s prestolonasljednikom Frederikom ima blizance Jozefinu i Vinsenta (11) kao i ćerku Izabel (14) i sina Kristijana (16), a u braku su od 2004.godine

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs