njena strana priče

NE ISKOPIRAM NEGO ĆAPIM: Svi bruje o istom stajlingu Cece i Anastasije, a sada se oglasila folk diva! (FOTO)

O neobičnom stajlingu Cece Ražnatović dosta se komentarisalo, a pravi bum je nastao kada se njena ćerka Anastasija pojavila u jako sličnom izdanju u jednoj emisiji.

Moda
18:20h Autor:
NE ISKOPIRAM NEGO ĆAPIM: Svi bruje o istom stajlingu Cece i Anastasije, a sada se oglasila folk diva! (FOTO)
Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Naime, Anastasija Ražnatović se pojavila u emisiji "Amidži šou" u čizmama od 1.500 evra, a iste je ponela i njena majka, folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović na snimanju "Zvezda Granda".

Ona je tada otkrila kako je majci ranije najavila šta je planirala da obuče, kao i da je ta situacija iznervirala, a sada je Ceca otkrila svoju stranu ove priče.

-Nije se Anastasija svađala, meni je to bilo jako duhovito jer ona kada je videla fotografije rekla je: "E, super skinula si mi stajling", ja kažem: "Majke mi, nisam znala". Hoće to kada imate dve javne ličnosti u kući, pa vam se dešavaju takve stvari - odgovorila je Ražnatovićka za Grandonline, pa se našalila i na opasku da iskopirala.

Ne iskopiram, nego ćapim - sa osmehom je rekla članica žirija, pa dodala kako nema potrebe da krade odeću jer je sve u njenoj kući.

Pripadnici sedme sile nisu odleli da je ne pitaju za odnos sa bivšim dečkom Bogdanom Srejovićem, a njenoj reakciji niko se nije nadao.

- Bogdana je moja snajka i ona živi sa mnom - odlazeći je rekla Ceca.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs