Da li ste znali?

ZDRAVSTVENI PROBLEMI CECE RAŽNATOVIĆ: Intervencija na grudima, operacija kičme, a sve zbog OVOG!

"Imala sam intervenciju na grudima koja nije bila samo zbog estetskih razloga već je pre svega imala zdravstveni karakter," započinje svoju priču Ceca

Celebrities
Autor:
ZDRAVSTVENI PROBLEMI CECE RAŽNATOVIĆ: Intervencija na grudima, operacija kičme, a sve zbog OVOG!
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Bilo je to 2013. godine kada je zdravlje Cece Ražnatović bilo ozbiljno ugroženo. Naime, folk diva svojevremeno je doživela ozbiljnu povredu kičme, na šta nije obraćala mnogo pažnje te je ne samo na nastupima već i kod kuće nastavila da se kreće u cipelama sa visokim potpeticama. Zanemarivanje tegoba dovelo ju je do mnogo većeg problema stoga je 2013. godine morala da se podvrgne hirurškoj interveniciji.

Nakon što su bolovi u leđima bivali su sve učestaliji obratila se lekaru, po čijem savetu je pristala na intervenciju na silikonskim implantatima u grudima, koji su dodatno pravili pritisak na njen kičmeni stub.

"Imala sam intervenciju na grudima koja nije bila samo zbog estetskih razloga već je pre svega imala zdravstveni karakter. Usput sam uradila i korekciju njihove veličine, ali prioritet mi je bilo zdravlje," pričala je svojevremeno Ceca.

Sve što joj se na zdravstvenom planu tih dana dešavalo podnela je stoički.

"Porodica i posao kojim se bavim održali su me i učinili da ostanem mentalno jaka. Baza iz koje čovek akumulira energiju i utehu jeste pre svega porodica, a imam i veliku sreću da se bavim najdivnijim poslom na svetu – muzikom. Meni je moja publika uvek bila velika podrška i u dobru i u zlu," govorila je tada ona.

Zdravlje Cece Ražnatović sada je u odličnom stanju, stoga uživa u nastupima ali i žiriranju u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs