kako vam se dopada?

BRIŽIT MAKRON (68) U SEKSI IZDANJU: Haljina sa rajsferšlusom i uska kožna jakna! (FOTO)

Prva dama Francuske je žena koja se ne zamara komentarima vezanim za stil koji nije promenila ni kada je njen muž, Emanuel Makron došao na vlast u Francuskoj, pa tako uvek nosi i mini-suknje i komade koje uglavnom nose žene duplo mlađe od nje. Ali to je sjajno, zar ne?

Moda
Autor:
BRIŽIT MAKRON (68) U SEKSI IZDANJU: Haljina sa rajsferšlusom i uska kožna jakna! (FOTO)
Brižit Makron, Foto: Profimedia

Brižit Makron, supruga predsednika Francuske Emanuela Makrona,uvek je besprekorno odevena, neguje svoj minimalistički stil i još uvek uspeva da nas iznenadi nekim svojim novim stajlingom.

NAJLEPŠA PLAVUŠA HOLIVUDA PROŠETALA NJUJORKOM: Rodila TROJE DECE, povratila liniju pojavila se - NIKAD LEPŠA! (FOTO)

Brižit Makron
foto: Profimedia

Puno puta je pokazala kako izgleda u klasičnom kaputu s dvorednim kopčanjem, pokazala nam kako da nosimo strukirani blejzer sa uskim farmericama, a sada se pojavila u komadu koji nije tipičan za njen svakodnevni stil.

JEDAN PAR JE IZAZVAO SVETSKI SKANDAL: Ovi muškarci su osvanuli na naslovnoj strani AMERIČKOG VOGA! (FOTO)

Brižit Makron
foto: Profimedia

Ona je u Parizu, u društvu predstavnika poznatih svetskih brendova, posetila izložbu Thierry Mugler: Couturissime, koja se održava u čast nedavno preminulom dizajneru Tijeriju Mugleru. Iako su izloženi komadi najekscentričniji i najavangardniji iz kreatorovog bogatog opusa, Brižit je ovog puta želela da ostavi utisak u crnom od glave do pete.

Iako važi za zaljubljenicu u kožne pantalone, do sad nismo često imali priliku da viđamo Brižit u kožnim jaknama.

Ona se na izložbi pojavila u kratkoj jakni od crne kože koja prati figuru. Ispod jakne ponela je crnu usku haljinu midi dužine koja se zakopčava napred i to rajsferšlusom. Uz to je rešila da ponese deblje crne čarape i svoj zaštitni znak kada je reč o obući — kratke čizme sa štiklom srednje visine.

Kako vam se dopada ovo izdanje prve dame Francuske?

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs