NEĆETE VEROVATI

KRALJEVSKI FOTOGRAF OTKRIO ŠOKANTNE DETALJE O MEGAN I HARIJU: Naša saradnja je gotova! Ovo je kap koja je prelila čašu!

Ovo što je otkrio britanski kraljevski fotograf o saradnji sa princem Harijem i njegovom suprugom Megan Markl nimalo se neće svideti vojvotkinji i vojvodi od Saseksa.

Celebrities
Autor:
KRALJEVSKI FOTOGRAF OTKRIO ŠOKANTNE DETALJE O MEGAN I HARIJU: Naša saradnja je gotova! Ovo je kap koja je prelila čašu!
Foto: Profimedia

Kraljevski fotograf, Arthur Edvards ispred čijeg objektiva staje kraljevska porodica više od 40 godina na njihovim brojnim putovanjima otkrio je razloge zbog čega više ne prati na putovanjima Megan Markl i princa Harija.

Za razliku od ostalih članova kraljevske porodice za koje ma reči hvale, Artur se u društvu vojvode i vojvotkinje od Saseksa osećao neugodno.

Naime, on je u podkastu "I've got news for you" otkrio jer je Harijeva mržnja prema medijima postajala sve veća što je duže bio s Megan.

"Kamila bi se uvek lepo javila, Kejt takođe, Vilijam isto, svi su jako ljubazni. Ljubazan je bio i Hari sve dok nije upoznao Megan. Nakon toga je postao distanciran, da ne kažem jadan", komentarisao je u podkastu portala news.com.au.

"S njima mi je posao bio jako depresivan. Povukao sam se, te sam samo nastavio da pratim ostale članove kraljevske porodice", rekao je Edvards.

Megan Markl, Princ Hari
foto: Profimedia

Fotograf je istakao kako je njegov odnos s članovima kraljevske porodice neretko bio više od posla jer su puno vremena provodili zajedno, ali to mu nije smetalo.

Hari i Megan inače "ratuju" sa brojnim medijima, te su podigli nekoliko tužbi protiv tabloida.

Tužili su uglavnom britanske tabloide, ali i neke fotografe. Megan je pre dve godine podnela tužbu na sudu u Los Anđelesu protiv fotografa koji je krišom u njenom dvorištu fotografisao tada jednogodišnjeg Arčija.

Hari je u intervjuu kod Opre Vinfri pre godinu dana rekao da se plaši kako će se istorija s medijima ponoviti, aludirajući na veliku pažnju medija koju je imala njegova majka, princeza Dajana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs