BUDUĆI KRALJ

IZRONILI NEPOZNATI DETALJI KOJE JE KRALJEVSKA PORODICA KRILA OD JAVNOSTI: Princ Džordž mora da vodi dvostruki život!


Princ Džordž od malih nogu mora da se priprema za ulogu kralja koja ga čeka u budućnosti

Vip priča
10:11h Autor:
IZRONILI NEPOZNATI DETALJI KOJE JE KRALJEVSKA PORODICA KRILA OD JAVNOSTI: Princ Džordž mora da vodi dvostruki život!
Foto: Profimedia

Pinc Džordž sin princa Vilijama i Kejt Midlton je u središtu britanske i svetske javnosti od samog rođenja, od trenutka kada su se njegovi roditelji pojavili s njim ispred londonske bolnice u kojoj je rođen pre osam godina.

Džordž se nalazi na trećem mestu u redu za kraljevski tron i budući je monarh, ali vojvoda i vojvotkinja od Kembridža se ipak trude da mu omoguće što normalniji život za jednog dečaka, barem u najprivatnijm trenucima skrivenima daleko od očiju znatiželjnika.

Međutim, detalje iz njegovog života otkrio je kraljevski biograf Robert Lejsi u knjizi "Bitka braće. Naime, on tvrdi da je Džordž tek nedavno, sa sedam godina shvatio da će jednog dana postati kralj svoje zemlje.

Princ Džordž
foto: Profimedia

- Villiam nikada nije otkrio javnosti kako je i kada objasnio sinu da će jednog dana i on biti kralj, ali se nagađa da je to bilo tokom leta 2020. godine, negde oko Džordžovog sedmog rođendana. Tada su mu roditelji malo detaljnije pojasnili sve o njegovoj budućnosti i šta ona nosi", tvrdi Lejsi.

Kao i svi njegovi prethodnici Džordž se već priprema za svoju buduću ulogu, ali sada je otkriveno i kako se bavi stvarima uobičajenima svojim vršnjacima, pa tako sam posprema svoj krevet svakog jutra, a u školi ga niko ne oslovljava s titulom princa već ga zovu Džordž Kembridž.

Svako njegovo pojavljivanje u javnosti izaziva veliko interesovanje, a mnogi se razneže njegovom spontanošću i jednostavnošću, baš kao što je to bilo na nedavno održanoj fudbalskoj utakmici Engleske i Nemačke na stadionu Vembli gde je stigao s roditeljima.

Lejsi piše i kako je Džordž prema tvrdnjama njemu bliskih osoba postao samouvereni dečak koji sve oko sebe osvaja samouverenošću i nastupom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs