TVRDE BLISKI IZVORI

PRINC HARI POVUKAO POTEZ KOJI NIKO NIJE OČEKIVAO: Nakon skandala i svađa sa kraljevskog porodicom, uradio je OVO!

Princ Hari se poslednjih dana redovno čuje sa svojim ocem, a izgleda da je odlučio da promeni pristup prema kraljevskoj porodici.

Šuška se
Autor:
PRINC HARI POVUKAO POTEZ KOJI NIKO NIJE OČEKIVAO: Nakon skandala i svađa sa kraljevskog porodicom, uradio je OVO!
Foto: Profimedia

Vojvoda od Saseksa se navodno redovno čuje sa svojim ocem princom Čarlsom i u dobrim su odnosima uoči platinastog jubileja kraljice Elizabete II, piše Daily Mail.

Princ Hari (37) koji se sa suprugom Megan Markl pre dve godine preselio u Ameriku, verovatno će biti prisutan na velikoj kraljičinoj proslavi ovog leta. On želi i da mu društvo prave supruga Megan i njihovo dvoje dece Arči i Lilibet.

Pitanje o njegovom povratku u Veliku Britaniju se povuklo nakon što su njegovi advokati nedavno pokrenuli postupak protiv britanske policije, za koju su rekli da ne žele da štite Harija i njegovu porodicu dok su u Velikoj Britaniji.

Princ Hari
foto: Profimedia

Pretpostavljalo se da će taj potez dodatno zakomplikovati već zategnute odnose odbeglog princa i njegove porodice, ali izgleda da je Hari odlučio da svima pristupi na drugačiji način.

"Odnosi između Harija i Čarlsa se poboljšavaju. Dosta bolje slažu i redovno se čuju putem video-poziva. Hari verovatno žali zbog svega što je uništilo njegove odnose s porodicom, a pokušava da se ponovo približi", rekao je izvor blizak kraljevskoj porodici za The Sun.

Princ Čarls
foto: Profimedia

Inače, princ Hari i Megan Markl već dve godine zadaju glavobolje britanskoj kraljevskoj porodici, još otkako su odlučili da odstupe od svih kraljevskih dužnosti.

U intervjuima koje su dali nakon toga izneli su brojne detalje o životu u palati, a Hari je dugo vremena bio u lošim odnosima s bratom Vilijamom i celom svojom porodicom.

Pretpostavlja se da će se sve promeniti, ali sve zavisi od njegovih postupaka i da li će mu porodica oprostiti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs