SAZNAJTE VIŠE

OTKRIVENA TAJNA RODITELJSTVA BIVŠEG KRALJEVSKOG PARA: Kakvi su roditelji Megan i Princ Hari? (FOTO)

Princ Hari i Megan Markl bili su zasigurno najkomentarisaniji par u prethodnoj godini, a istina o njihovom odnosu prema sinu Arčiju i ćerki Lilibet nedavno je otkrivena.

Porodica
15:31h Autor:
OTKRIVENA TAJNA RODITELJSTVA BIVŠEG KRALJEVSKOG PARA: Kakvi su roditelji Megan i Princ Hari? (FOTO)
Princ Hari i Arči, Foto: Profimedia

Princ Hari i Megan Markl, trude se da svoju privatnost sačuvaju samo za sebe, budući da su napustili Veliku Britaniju i svoje kraljevske dužnosti. Popularni par živi sada u Kaliforniji, a pompezan život u kraljevstvu nije bio po njihovoj volji, te su odlučili da ga napuste, što je šokiralo ceo svet.

Ipak, iako žele da vode “normalan” život, Hari i njegova supruga konstanto su pod lupom medija, koji prate svaki njihov korak. Kako bi deci pružili miran život, oni su odlučili da dvogodišnjeg sina Arčija upišu u vrtić, kako bi odrastao u zdravom i uobičajenom okruženju.

Jedan roditelj sa čijim detetom mali Arči ide u vrtić otkrio je za strane medije kakvi su roditelji princ Hari i Megan Markl privatno.

Kako prenose mediji, Hari redovno dolazi po sina, a ponaša se kao sav normalan svet.

- Ne znaju da je njegov tata član kraljevske porodice i verovatno im to ne bi bilo važno- rekao je izvor za strane medije.

Osim toga, izvor je dodao da Hari sa Megan ravnopravno deli obaveze oko ćerke Lilibet, te da su oboje vrlo privrženi naslednici.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs