saznajte više

DONALD TRAMP SVE NAJGORE O MEGAN MARKL: Hari je iskorišćen, jednog dana će zažaliti! (FOTO)

Donald Tramp i Megan Markl ponovo u žiži javnosti

Vip priča
Autor:
DONALD TRAMP SVE NAJGORE O MEGAN MARKL: Hari je iskorišćen, jednog dana će zažaliti! (FOTO)
Donald Tramp, Foto: Profimedia

Nije tajna da Donald Tramp nikada nije „mirisao“ Megan Markl. Suprugu princa Harija nekadašnji predsednik Sjedinjenih Država više puta je komentarisao u negativnom kontekstu.

‒ Nisam fan Megan Markl. Želeo bih da naglasim još ovo: Hariju želim puno sreće u braku, sigurno će mu trebati ‒ izjavio je prošle godine na jednoj konferenciji u Beloj kući.

GDE JE SADA I ŠTA RADI DONALD TRAMP: Savetnici tvrde da je promenio izgled potpuno! Evo o čemu je reč!

Megan Markl, Princ Hari
foto: Profimedia

Ovoga puta Tramp je otišao korak dalje. U velikom intervjuu koji je nedavno dao Najdželu Faražu kontroverzni biznismen optužio je vojvotkinju od Saseksa da ne poštuje kraljicu i da u tome koristi Harija.

‒ Nisam njen obožavatelj. Nisam od prvog dana. Mislim da je Hari iskorišćen i mislim da će jednog dana zbog toga zažaliti – rekao je Tramp i označio Megan kao glavnog krivca što je britanski princ odnose sa porodicom sveo na minimum.

I tu nije kraj. Nekadašnji predsednik tvrdi da postoje određene indicije da je odbegli par pomogao Džozefu Bajdenu da pobedi na izborima.

Megan je, prema njegovim rečima, koristila svoju titulu kada je kontaktirala sa republikanskim senatorima pokušavajući da radi stvari koje nisu prikladne.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs