TOMAS MARKL

NAPRAVILA JE BUDALU OD SEBE! UVREDILA KRALJEVSKU PORODICU I NAROD: Otac Megan Markl traži da joj se ukine titula!


Dok je nekima bilo drago jer su videli drugo lice vojvotkinje, ono vedrije i opuštenije, drugi je kritikuju smatrajući da je takvo ponašanje ne priliči njenom statusu

Celebrities
Autor:
NAPRAVILA JE BUDALU OD SEBE! UVREDILA KRALJEVSKU PORODICU I NAROD: Otac Megan Markl traži da joj se ukine titula!
Foto: Profimedia

Televizijski ntervju Megan Markl kod voditeljke i komičarke Elen Dedženeris u emisiji "The Ellen Show" iznenadio je javnost.

To je bio njen drugi intervju za američke medije otkako je sa suprugom princom Harijem odustala od kraljevskih dužnosti i započela život u Kaliforniji.

Njen otac Tomas Markl nije ostao imun na poslednje gostovanje vojvotkinje od Saseksa.

- To je bila glupa zezancija. Napravila je potpunu budalu od sebe i trebalo bi da izgubi titulu. Volim svoju ćerku, ali njen nastup je bio smešan. Time je uvredila kraljicu Elizabetu II, kraljevsku porodicu i britanski narod- rekao je za britanske medije njen otac, Tomas Markl.

Tomas Markl
foto: Profimedia

Ovoga puta ton intervjua, za razliku gostovanja kod slavne Opre Vinfri bio je potpuno drugačiji.

Megan je plesala, pila mleko, bila odlično raspložena, i pojavila se sama, bez princa Harija. Mnogi smatraju da takvo ponašanje ne dolikuje vojvotkinji od Saseksa, a glavni kritičar je, očekivano, njen otac, Tomas kojem se naročito nije dopao deo sa skrivenom kamerom gde je Megan na šaljiv način komunicirala s prodavačima.

Megan Markl
foto: Profimedia

Isprobavala je čips sa štanda, odnosno grickala je kao veverica, a iz svoje je torbe izvadila i flašicu s mlekom i pila iz nje. Pored toga, ispričala je i vic.

Inače, Megan i Hari navodno su prvo trebali dati Elen bombastičan intervju, ali su se ipak odlučili za gostovanje kod slavne prijateljice Opre Vinfri.

Svvi se tkaođe pitaju kada će krstiti malenu Lilibet, ali i kada će svoju praunuku upoznati kraljica Elizabeta II. Informacije se skrivaju, ali obzirom na zdravstveno stanje kraljice, koje je, prema brojnim izvorima s dvora loše, upoznavanje bi moglo biti uskoro, već tokom praznika.

Tome se nada i njen otac, ali to je malo verovatno budući da koristi baš svaku priliku da svoju ćerku blati u medijima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs