nije mu bilo lako

PRINC HARI JE TRPEO STALNE UVREDE KRALJEVSKE PORODICE ZBOG OVOGA: Objavljene poruke Megan Markl otkrile sve!

Tekstualne poruke između vojvotkinje od Saseksa i njenog bivšeg sekretara za komunikacije, Džejsona Knaufa, objavljene su u sklopu ovonedeljnog ročišta na apelacionom sudu.

Celebrities
Autor:
PRINC HARI JE TRPEO STALNE UVREDE KRALJEVSKE PORODICE ZBOG OVOGA: Objavljene poruke Megan Markl otkrile sve!
Foto: Printscreen Youtube / CBS

Objavljene poruke otkrivaju kako je kraljveska porodica stalno grdila princa Harija zbog napetog odnosa koji je ona imala sa ocem Tomasom Marklom.

U porukama je vojvotkinja od Saseksa rekla Džejsonu Knaufu kako planira da napiše poruku svom ocu, koji je u poslednji trenutak odlučio da ne prisustvuje venčanju svoje najmlađe ćerke u maju 2018.

Katalizator za ovo što radim je činjenica što vidim koliko to sve boli H,' stoji u jednoj poruci koju je Megan napisala u avgustu 2018. koristeći omiljeni nadimak koji je dala princu Hariju.

Megan Markl
foto: Profimedia

'Čak i nakon nedelju dana sa svojim ocem I beskonačnog objašnjavanja situacije, čini se da njegova porodica zaboravlja kontekst – i vraća se na ono 'zar se ona jednostavno ne može naći s njim i zaustaviti sve ovo?'

'Oni ne razumeju osnove, a pisanjem pisma H će barem moći da kažu: '

Napisala mu je pismo, ali to ga nije zaustavilo.' Preduzimajući ovo mogu barem da zaštitim svog muža od prozivanja i uvreda, iako je malo verovatno da će to zaustaviti mog oca,' dodala je 40-godišnja Megan.

Da podsetimo, kada je Megan dobila svoju pravnu bitku sa izdavačima MailOnlinea i The Mail on Sunday, zbog pet članaka koji su otkrili delove njenog 'privatnog' pisma napisanog ocu 2018. godine, ona je dala izjavu da se nada da će to biti presedan da se ne može uzeti iskoristiti nečija privatnost.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs