buntovna kraljičina sestra

NJENA RUTINA SE ZAISTA RAZLIKUJE OD SVEGA ŠTO STE DO SADA ČULI: Kako se negovala princeza Margaret? (FOTO)

Sve pripadnice kraljevske porodice imaju neku svoju rutinu, a kada je pre neki dan otkrivena ona od buntovne princeze Margaret, kraljičine rođene sestre, javnost je ostala šokirana.

Lepi & Zdravi
Autor:
NJENA RUTINA SE ZAISTA RAZLIKUJE OD SVEGA ŠTO STE DO SADA ČULI: Kako se negovala princeza Margaret? (FOTO)
Princeza Margaret, Foto: Profimedia

Britanska kraljevska porodica specifična je po tome što su njeni članovi oduvek imali različite navike, koje su usklađivali sa vremenom i titulom koja im je namenjena. Kejt Midlton, na primer, veliki je ljubitelj sporta, pre svega atletike i tenisa, dok je nekadašnja vojvotkinja od Saseksa Megan Markl, usmerena na jogu, meditaciju i reiki.

Naravno, nekada je bilo drugačije, pa je tako kraljica Elizabeta II pažnju uvek posvećivala nezi ruku, u čemu su joj pomagale, ne samo kreme, već i kombinacija 4 koktela na dan. Sa druge strane, njena sestra Margaret bila je vizionar, i prednost je davala laganom tempu, i sveukupno gledano luksuznijem životu. Upravo zato nam je bilo zanimljivo da otkrijemo koje sve trikove je primenjivala za negovan izgled.

Ova dama preminula je 2002. godine, ali dok je bila živa često je umela da se pohvali da joj dan započinje u podne, što ne bismo rekli s obzirom na to da je bila buntovne i nervozne prirode. Imala je običaj da se probudi u 9, doručkuje u krevetu, dok bi u pozadini išao radio program, a na podu je čekale složene novine.

Čitala bi o aktuelnim dešavanjima uz poneku cigaretu, sve dok je služavka, oko 11 časova, ne bi pozvala da pređe u toplu kadu. U kupatilu bi se zadržala okvirno sat vremena, a zatim bi usledilo nameštanje frizure i šminkanje, što je bio njen zadatak. Kada je reč o odeći, bila je jako probirljiva, i sve što obuče odmah je odlagala za pranje.

Ipak, izdvajamo jednu naviku koja je ekstravagantna za naše poimanje dana, a to je čaša votke oko podneva. Ovaj nezaobilazni užitak bio je uvertira za ručak sa sestrom, koji se sastojao od 4 jela servirana na srebrnim tanjirima, a uz to su mogle da se počaste voćem, čašom vina, ali i sirevima različitog porekla.

Mnogi smatraju da je princeza Margaret zbog svega što ste mogli pročitati bila zaista jedinstvena u svojoj porodici, a pristup ovim detaljima omogućio nam je Krejg Braun u svom delu Maʼam Darling. Jedan korisnik Tvitera podelio je deo njene rutine sa ovih stranica, i ta objava je postala viralna.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs