ODLIČAN IZBOR

SAVRŠENA NIJANSA PLAVE BOJE I DIJAMANTI: Kejt Midlton ostavila bez teksta sve prisutne! (FOTO)

Kada se radi o javnom pojavljivanju Kejt Midlton greške su nepoznanica, a posvećenost detaljima itekako joj je važna, što je dokazala još jednim sjajnim elegantnim izdanjem. Na večernji prijem u sklopu konferencije o klimatskim promenama COP26, Kejt je stigla u društvu princa Vilijama i oduševila sve prisutne svojim izgledom

Moda
Autor:
SAVRŠENA NIJANSA PLAVE BOJE I DIJAMANTI: Kejt Midlton ostavila bez teksta sve prisutne! (FOTO)
Princ Vilijam i Kejt Midlton, Foto: Profimedia

Ove nedelje u Glazkov u toku je konferencija Ujedinjenih naroda o klimatskim promenama, poznata kao COP26, na kojoj značajnu ulogu imaju Kejt Midlton i princ Vilijam. Kraljevski par, koji već duže vreme pokazuje interes za prirodu i ekološki aktivizam, na večernjem prijemu pokazao je savršeno usklađen i elegantan stajling. Ona u prekrasnoj dugoj haljini plave boje, a on u klasičnom plavom odelu.

Nakon ležernog stajlinga koji je pokazala u sportskom klubu u Denistounu, u kojem se srela sa Škotima s tog područja kako bi saznala nešto o njihovoj kampanji #PromiseToThePlanet, Kejt je na prijemu povodom otvaranja konferencije COP26 u Glazgovu pokazala sjajan stajling i oduševila sve obožavatelje.

NJENE MODNE SAVETE ŽENE ČUVAJU KAO BIBLIJU: Upoznajte TRINI VUDAL i njenih 10 pravila! (VIDEO)

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Njen glamurozan stajling uključivao je kobalt plavu haljinu s dugim rukavima, ukrašenu preklopom i crnim dugmićima na bokovima, kao i plave klasične salonke. Kosu je skupila u šik punđu, a celokupan izgled pratila je nenametljiva šminka – pravo savršenstvo elegancije! Dizajn Kejtine upečatljive haljine potpisuje cenovno umerena nezavisna britanska marka koja koristi samo tkanine proizvedene u Britaniji.

POSLE NIZA MODNIH PROMAŠAJA, SARA DŽESIKA PARKER BRILJIRALA: Stajling za čistu desetku! (FOTO)

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Premda se čini da ovu haljinu nije nosila u javnosti, izgleda da je model iz prošlogodišnje kolekcije. Za Kejt, koja je poznata po modnom recikliranju, bila je to veoma prikladna i mudra odluka, posebno ako se u obzir uzme poruka te večeri. Haljina je izrađena od dvostruke vunene krep tkanine, a cena je dostupna na zahtev, ali slični artikli koštaju oko 2400 funti.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs